Neler Yeni

2 Aydır randevu alamamak

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 2 aydır KBB'ye randevu bakıyorum ama yok, üniversite hastanesinde var o da okulun açıldığı güne denk geliyor ve liseye yeni başlayacağım. Napabilirim

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Özel Hastane. Bana gelip param olsa zaten özele giderdim demeyin beyler. Özel Sağlık Sigortanızı yaptırın. Axa Yıllık 3000 TL Aylık 250 TL bir şey değil. Özel sağlık sigortası devletle uğraşmadan direk muayene olmanızı şikayetlerini ve rahatsızlıklarınız için direk tedaviye başlamanızı sağlar. Sırf İstanbul'da 250'den fazla Hastanede geçerli.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,411
İsim
uwu
Özel Hastane. Bana gelip param olsa zaten özele giderdim demeyin beyler. Özel Sağlık Sigortanızı yaptırın. Axa Yıllık 3000 TL Aylık 250 TL bir şey değil. Özel sağlık sigortası devletle uğraşmadan direk muayene olmanızı şikayetlerini ve rahatsızlıklarınız için direk tedaviye başlamanızı sağlar. Sırf İstanbul'da 250'den fazla Hastanede geçerli.
Evt ya hicbirsey o hizmetin karşısında

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam intern sitesi üzerinden yaptırabiliyormuyuz direkt

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam intern sitesi üzerinden yaptırabiliyormuyuz direkt
Benimkini telefondan yapmıştım. İnternetten illaki oluyordur ama telefonla aramanızı tavsiye ederim çünkü bölgeye göre(Eğer istanbul dışında isen) daha kapsamlı yada uyguna paketleri var.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Devlet hastenesinden randevu almak çile oluyor ya uzak hastanelere düşüyor yada çok geç düşüyor istenilen hastanelere, el atılması gerekli.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Koluma kızgın yağ döküldü 3 hafta önce, randevum ise önümüzdeki perşembe gününe. 3 haftadır kendi başımın çaresine bakıyorum :)

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Acildeki doktorlar sağ olsunlar ilgilendiler ancak sağlık ocağındaki doktorun yazdığıyla aynı kremleri yazdılar, sonuçta cildiye doktoru değiller.
Kolum iyileşti iyileşmesine de çok büyük bir iz var ve bu izin kalmaması için cildiyeye gidip göstermem ona göre izi geçirebilmek adına kremler, cart curtlar almam lazım.

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar 2 aydır KBB'ye randevu bakıyorum ama yok, üniversite hastanesinde var o da okulun açıldığı güne denk geliyor ve liseye yeni başlayacağım. Napabilirim
Ben devlet hastanesinden randevu almıştım neyse randevu günüm geldi gittim bana şey dediler doktorunuz grevde bilmiyor muydunuz dedim ne grevi iptal olmadı randevum geldim dedim sonra 2 ay sonrasına randevu verdi anlayacağın devlet hastaneleri diye bir şey kalmadı artık.

Top Bottom