Alınır iyi gelir o sisteme, 1200 berbat işlemci.En fazla kaç yıl kullanılmış olmalı ? Amd 3 1200 den geçicem. 1050Ti ile çoğunlukla render da kullanılacak. Orta seviye render hatta düşük low poly olucak. Cs2 de ve diğer çoğu şeyde fps dropu yiyorum bunlar düzelirmi?
çağ atlarsın kankaEn fazla kaç yıl kullanılmış olmalı ? Amd 3 1200 den geçicem. 1050Ti ile çoğunlukla render da kullanılacak. Orta seviye render hatta düşük low poly olucak. Cs2 de ve diğer çoğu şeyde fps dropu yiyorum bunlar düzelirmi?
Yılına bakma zaten eski işlemci gencini bulamazsın onun. Pinlerinin düzgünlüğüne bak alırken.En fazla kaç yıl kullanılmış olmalı ? Amd 3 1200 den geçicem. 1050Ti ile çoğunlukla render da kullanılacak. Orta seviye render hatta düşük low poly olucak. Cs2 de ve diğer çoğu şeyde fps dropu yiyorum bunlar düzelirmi?
Sen de sonsuza kadar kullanmazsın zaten çok önemli değil ne kadar kullanıldığı. Elden alırsan pinlerinin sağlam olduğundan emin ol.
s-param güvende ile alıcami aldıktan sonra 3 gün iade hakkım oluyor. o an pc de denerim. yani 5 yıl falanda kullanılsa çok bir performans farkı olmaz gibi mi alınırYılına bakma zaten eski işlemci gencini bulamazsın onun. Pinlerinin düzgünlüğüne bak alırken.
İşlemci ya çalışıyordur ya çalışmıyordur hocam.s-param güvende ile alıcami aldıktan sonra 3 gün iade hakkım oluyor. o an pc de denerim. yani 5 yıl falanda kullanılsa çok bir performans farkı olmaz gibi mi alınır
birde pc alıcam bundan sonraki aşamada inş. o yüzden işlemciye şimdi fazladan para vermek istemiyorum5600 almaya çalış
yani alınırİşlemci ya çalışıyordur ya çalışmıyordur hocam.
sen bilirsin dostumbirde pc alıcam bundan sonraki aşamada inş. o yüzden işlemciye şimdi fazladan para vermek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani alınır![]()