2. el hdd testlerinden anlayan bakabilir mi ?

Kalıcı olarak kullanicaksan 3.5 fazla ver daha iyisini al.
Bende 1 tb 160 a almistim. Güvenlik için kullanilmis. Eve geldim baktım baş sector var 7000 küsur gün calistirilmis. 400 e 2 TB sıfır aldım ugrasmadim.

60 TL için değermi ve kast ettiğiniz ay mı yıl mı ?
Ay, yıl , bilemeyiz. Teknoloji şans işi. Bakarsın 2 sene götürür ama bad sectorden dolayi hatalar verecektir. Badsectoru devredisi birakma felan vardı galiba ama bir HDD artık hata vermeye basladiysa yavaş yavaş gider. Ne zaman gider bilemeyiz

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu attığım diski 60 TL ye alsam bir işe yaramaz mı ne kadar götürür ?
Bad sectore veri yazma engellenebiliyor.Ancak harddiski biçimlendirirseniz sürekli bu işlemi yapmanız gerekebilir ve zamanınızı alabilir.Ve bad sectorler de hızlı yayılır.O yüzden bu fiyata iyi gibi seni bir süre götürür.

teşekkürler
Bad sectore veri yazma engellenebiliyor.Ancak harddiski biçimlendirirseniz sürekli bu işlemi yapmanız gerekebilir ve zamanınızı alabilir.Ve bad sectorler de hızlı yayılır.O yüzden bu fiyata iyi gibi seni bir süre götürür.

bu harddisk format tutmaz sürekli olarak mavi ekran verir 2.68 gb ını kullanamazsın geri kalanı kullanabilirsin ama yazmış olduğun bir dosya bu 2.68 gblık yerle çakışırsa hoppala mavi ekran tabi bu 2.68 gbla kalmayacak zamanla büyüyecektir ama depolama yapacaksan kullanabilirsin bir sorun yaşamazsın gayette uzun süre gider ama windows kuracaksan alma

peki pc mi laptopmu ?
pc leptop da pc ye uyumlu ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu harddisk format tutmaz sürekli olarak mavi ekran verir 2.68 gb ını kullanamazsın geri kalanı kullanabilirsin ama yazmış olduğun bir dosya bu 2.68 gblık yerle çakışırsa hoppala mavi ekran tabi bu 2.68 gbla kalmayacak zamanla büyüyecektir ama depolama yapacaksan kullanabilirsin bir sorun yaşamazsın gayette uzun süre gider ama windows kuracaksan alma
windows için değil sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,013
Üyeler
192,584
Son üye
rezry
Geri