Neler Yeni

2. el id cooling se 214 xt 520 TL'ye alınır mı?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Volkan
yazdım şimdi soracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi yeni değişitirdim de bir tık korku var
bir şey olmaz hocam macunu düzgün sür iyice sık vidalarını ama iman gücü ile değil sertleşsin vida son aşamada en da son bir sık bırak kastırma fazla zaten yeterli olur

~helloworld

80+ Bronze

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Mehmet Aslan
argb keblosun anakartıma takabilir miyim bu arada b450 m h

eskiliği derken bu ürünler eskiyor mu ki yıpranıcak kadar?
yok o anlamda değil ürünün ne zaman çıktığını bilmiyorum o yüzden dedim. 3 4 yıllık ürün falansa belki başka bir şeyler düşünülebilir. 1 yıllık falansa alınır.

~helloworld

80+ Bronze
Bana göre hangi urun olursa olsun 2 yil veya daha eski ise sifir ölü fiyattan değilse o paradan alip daha ustune satabilecegim bir fiyattaysa (satmak icin degil fiyatin ölülüğünü belirtmdk icin) alirdim yoksa almam

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
arda bey
valla fiyat çok ölüydü ilan 4 saatlik falandı bende aldım hemen.
Bu arada önemli bir sorum var termal macunu çok yeni sürmüştü çıkardıktan sonra silmeme gerek var mı
@Cavuskerem @-Mehmet-

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Mehmet Aslan
valla fiyat çok ölüydü ilan 4 saatlik falandı bende aldım hemen.
Bu arada önemli bir sorum var termal macunu çok yeni sürmüştü çıkardıktan sonra silmeme gerek var mı
@Cavuskerem @-Mehmet-
mevcut soğutucunuzu sökünce macunun bir kısmı soğutucu üstünde kalabilir yenisini sürmek daha güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erhan Akçay
kendi sistemimde denemeye korkuyoruım çalışmazsa işlemciye falan zarar verir mi ki?
Çalışmazsa en fazla fanı çalışmaz atıyorum, fanı çalışmazsa diyelim kapatırsınz bilgisayarı . Öyle hemen saniyesinde işlemci falan yanmaz bozulmaz merak etmeyin. Ama tahminimce param güvende ile yolluyorsa yukarda yazdığım gibi sorun yok bnce.

Tabi anakartınıza bakır soğutucuyu işlemciye değen kısmını falan düzgün montajlayın veya bilen birisi yapsın.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
arda bey
Bana göre hangi urun olursa olsun 2 yil veya daha eski ise sifir ölü fiyattan değilse o paradan alip daha ustune satabilecegim bir fiyattaysa (satmak icin degil fiyatin ölülüğünü belirtmdk icin) alirdim yoksa almam
yok o anlamda değil ürünün ne zaman çıktığını bilmiyorum o yüzden dedim. 3 4 yıllık ürün falansa belki başka bir şeyler düşünülebilir. 1 yıllık falansa alınır.
1 yıllık ürün dedi,vidalarını arıyormuş bulursam kargolicam dedi şimdi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Emre siyah
güzel fiyat, sessiz .
Bu parayı yalandan x123 almak varken güzel valla

Top Bottom