VtecKicked
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
13-14 bin lira bütçem var , 2. el sadece pili değişmiş iPhone almak istiyorum , sizce alınır mı ve ne tavsiye edersiniz?
Kaçak redmi kullanıyorum kasmaya başladı maalesef , iphone kullanmak istiyorum , 64 gb iphone 12 bulamaz mıyız o fiyata?13-14 bandına anca iPhone 11 bulursun ben de satıyorum ancak yeni iPhone’a geçiceksen önermem. iCloud’da verilerin yoksa androidden devam etmelisin o bütçede.
Alınmaz android daha mantıklı bu bütçede. Bütçe yüksekse alınır yoksa düşük modeller eziyet.13-14 bin lira bütçem var , 2. el sadece pili değişmiş iPhone almak istiyorum , sizce alınır mı ve ne tavsiye edersiniz?
alınır dikkat etmek lazım alırken fakat marka tatminliği dışında pek performans bekleme13-14 bin lira bütçem var , 2. el sadece pili değişmiş iPhone almak istiyorum , sizce alınır mı ve ne tavsiye edersiniz?
sosyal medyada video izlerken kasmasın , bir de kamerası düzgün çeksin yeterli oyun oynamaycağımalınır dikkat etmek lazım alırken fakat marka tatminliği dışında pek performans bekleme