2. El Iphone Alınır mı?

Xiaomi Note 8 Pro ya bakabilirsiniz gayet güzel fakat iPhone almak istersen kendi tercihin ben 2. El ve sistemi o kadar iyi olmamasına rağmen o kadar para vermezdim :)

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. 2. El telefon alacağım. Hep iphone istemişimdir iphone 7 veya 6s alacağım sizce mantıklı mı veya daha iyi telefon bulabilir miyim?
2. El iphone almak çok riskli bir iş tandiktan alirken bile 3 kere düşün derim tavsiyem 0 telefon al

Bence şu zamanda güncel bi telefon kullanmak istiyorsan (iphone) en kötü iphone8 al ama bence ona vereceğin fiyatla a70 a71 filan alabilirsin.

İphone kullanıyorum bence iphone alma kardeşim android özgürlüktür apk var en azından şarj desen iphone zaten çöp alma bence pişman olursun bunu iphoneden yazıyorum.

dostun2 sene telefon alım satım ve tamır işi ile ugrastım banakalırsa andorıt telefonlar daha ıyı suanda Mİ NOT8 PRO kullanıyorum ve tavsıye ederım ve

2 defa 2. El iphone aldım biri 6 diğer 7 ikisi de canımdan bezdirdi. Telefon 5 aydır tamirde gözden çıkardım artık. İphone alacaksan sıfır al sıfırına bütçe yetmiyorsa alma ben üzüldüm sen üzülme ?

aleyküm selam bence alınır ama herhangi bir yerinde cizik vb gibi şeyler yoksa almanı tavsiye ederim bide güvenilir kişilerden almaya dikkat et

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. 2. El telefon alacağım. Hep iphone istemişimdir iphone 7 veya 6s alacağım sizce mantıklı mı veya daha iyi telefon bulabilir miyim?
Teknolojik ürünlerde ikinci el önermiyorum açıkçası. Temiz ve güvenilir bulursan sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,162
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri