2.EL İŞLEMCİ İÇİN YARDIM

Reaksiyon skoru
18
Merhabalar bugün 2. El işlemci alacağım aklımda bi kaç soru var Ryzen5 5600 serisinin başka modelleri var mı? 5600x dışında, ve alırken pimlerin eğik ve kırıklığı dışında bakmam gereken neler var? 3750 ye anlaştık

Ekler

• IMG_1114.webp
    IMG_1114.webp
    88.3 KB · Hit: 22
Oyun için aldığınızı varsayıyorum, bu fiyata en iyisi.

çalışıp çalışmadığına bak almadan önce stres testine sok

çalışıp çalışmadığına bak almadan önce stres testine sok
Kendi evinde teste sokacak, ben daha sonra alacağım videoyu bekliyorum. Aldıktan sonra neler yapmalıyım bilgisayarımda zaten güncel olarak takili Ryzen 3 3100 var

Kendi evinde teste sokacak, ben daha sonra alacağım videoyu bekliyorum. Aldıktan sonra neler yapmalıyım bilgisayarımda zaten güncel olarak takili Ryzen 3 3100 var
yeni işlemcini takmadan önce biosun güncel olduğuna emin ol aksi taktirde görüntü gelmeyebilir

cpu zden kontrollerini yapabilirsiniz yük altına sokup bakabilirsiniz onun dışında işlemciler zaten ya çalışır ya hiç çalışmaz eğik pinlerini v.s kontrol edip bakabilirsiniz

Nereden güncelleyeceğim peki?
anakart modeline bak tarayıcıya aratıp sayfasına gir her anakartınki farklı oluyor çünkü. ordan en güncelini indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncel olup olmadığını anlamak içinde ordaki bios sürümü ile şuan kullandığın sürümü karşılaştır zaten güncelse bir şey yapmana gerek kalmaz. şuan kullandığın sürümü öğrenmek içinde windowstuşu+r yap çıkan kısma msinfo32 yaz ordan bakabilirsin

Geri