Optik Switch nasıl oluyor? Neden o tarz bir şartın var? Bütçen nedir? Nasıl bir klavye arıyorsun?optic switch klavye almam lazım ve 0 ları aşırı pahalı 2. ele yöneldim güzel fiyatlara çok güzel klavyeler var ama nelere dikkat etmem gerek bi gram bilgim yok yardımcı olur musunuz acaba?
optic switch 0.1 ms tepki süresi baya baya baya düşük oluyor anında tepki bütçe 2-2.5 arasıOptik Switch nasıl oluyor? Neden o tarz bir şartın var? Bütçen nedir? Nasıl bir klavye arıyorsun?
neden peki hocam2. El klavye alınmaz
e sporcumusun hocam?optic switch 0.1 ms tepki süresi baya baya baya düşük oluyor anında tepki bütçe 2-2.5 arası
Mchose ace 60 pro alyok hayır hocam ama fivem oynuyoruz strafe için ms düşüklüğü önemli baya farkettiriyor bence ondan dolayı
Manyetik switchler çıktıktan sonra optik switchlerin pek bir avantajı kalmadı. Manyetik switch almanı öneririm.optic switch 0.1 ms tepki süresi baya baya baya düşük oluyor anında tepki bütçe 2-2.5 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden peki hocam
Hocam teker teker her tuşu test et çift basma yapmaz optikler genelde , sadece çalışıyormu diye tuşları kontrol et optikte tuş basmıyorsa switch değişip kurtaramazsın çünkü , rgb var ise mavi kırmızı yeşil ve beyaz renklerde test et bunlarda problem toksa birde kozmetiğine bak sonra al güle güle kullan bir çok ikinci el klavye aldım bunları yapınca bir sorunla karşılaşmazsın bu arada bütçen ne kadarmanyetik ne oluyor hocam bilmiyorum ben sadece optic biliyorum
Son senelerde daha da popülerleşen bir switch çeşidi hocam. Hem çok düşük gecikme değerleri sağlıyor hem de yazılımsal olarak artıları çok daha fazla optik veya mekanik switchlere göre.manyetik ne oluyor hocam bilmiyorum ben sadece optic biliyorum
geçen sene 30 tane falan alıp sattım neden alınmaz az açıklasana ben de öğreneyim2. El klavye alınmaz
2-2.5Hocam teker teker her tuşu test et çift basma yapmaz optikler genelde , sadece çalışıyormu diye tuşları kontrol et optikte tuş basmıyorsa switch değişip kurtaramazsın çünkü , rgb var ise mavi kırmızı yeşil ve beyaz renklerde test et bunlarda problem toksa birde kozmetiğine bak sonra al güle güle kullan bir çok ikinci el klavye aldım bunları yapınca bir sorunla karşılaşmazsın bu arada bütçen ne kadar
anladım düşük gecikme süresi var yani optic gibi zaten optic alma sebebim o düşük tepkime süresi bu da düşük ve daha iyi bunu da araştırabilirim teşekkürlerSon senelerde daha da popülerleşen bir switch çeşidi hocam. Hem çok düşük gecikme değerleri sağlıyor hem de yazılımsal olarak artıları çok daha fazla optik veya mekanik switchlere göre.
(dk 11 den başlayın)
Bu videodaki arkadaş gayet güzel açıklamış manyetik switchlerdeki özellikleri. Buradakilerin hepsi değil ama çoğu her manyetik switch klavyede vardır.