Neler Yeni

2. El PC piyasası hakkında ?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Hiç uzatmayacagım size bir şey soracağım şimdi bugün Instagram da 2. El PC satan bir hesap vardı. Bende hesabı inceledim adam postlarında PC satıyor ama özellikteki ve fiyatı bu şekilde: GTX 1060 6GB i5 4. Nesil DDR3 H serisi bir anakart idi tam modeli unuttum. 16gb DDR3 1600mhz ram 500w no name PSU ( marka vermediği için böyle düşünüyorum) sata SSD 120gb ve adam 9000₺ yazmış posta. Bende dedim ki. ( Kardeşim ben bu fiyata RTX 2060 i3 10100f 1tb sata ssd li 600w Xıgmatek kasa+PSU 16gb 3200mhz ramli h410 lu bir PC sattım niye bu fiyata satıyorsun yazdım adam da;

Sen enai isen biz napalim yazdı

Bende kardeşim ben bu sistemi 7k ya dizdim kaarimi ettim ve sattım absürt bir fiyat olmadan. Ve sende böyle 4. Nesil li i5 ler satmaya devam et dedim milleti Kazıklıyorsun yazdım ( argo ile ) oda gitti benim yorumlarımı sildi ve beni engelledi.

Bu tip insanlara ne dememiz lazım ben anlamıyorum beyler 2. El piyasasınınin içinden geçen tipler bu maalesef bir önemde alamıyoruz bu sistemi alan adam PC hakkında çok bilgisi olmayan insanlara yazık sadece PC nin en göz alıcı özeliklerini yazıyor mesela 6gb vram 500w PSU ( ama PSU markasını anakart markasını yazmıyor neden çünkü dandik kötü bir şey koyuyor kesin ) sonra 9000₺ yi gören normal bir alıcı görüp te alıyor ben buna üzülüyorum işte en kötü o paraya GTX 1660 süper li ddr4 r3 3100 bir PC alabilirdi ( PSU anakart flan da kaliteli olan bir PC ve M2 li ) sadece fikrimi belirtmek istedim sinir olduğum için sizler ne düşünüyorsunuz yoksa ben mi haksızım anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek verdiğim PC sadece o an aklıma gelen random bir PC bu arada.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
o insta sayfasını bende gördüm hele yorumlarda çok iyi çok ucuz yorumları görünce uğraşmadım bile

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,623
İsim
Mert Can Ergün
İsmi nedir sayfanın

Top Bottom