2.el psu'da ses sorunu

ksemre

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba bugün güç kaynağım yandı bende 2.el bir psu aldım (xigmatek 750w yarı modüler) her şey güzelce çalışıyor ancak psudan cızıltı sesi geliyor bir zararı var mıdır ? Adamın sistemi sökülü olduğu için sadece çıktı v değerlerini gösterdi prize takıp (3,5,12) o sırada ses falan duymadım ancak eve gelip montajı yaptığımda sürekli bir cızıltı geliyor. eski psu yanarken ki kabloyu kullanıyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Herkese iyi forumlar.

Acaba fan yukardaki demire mi vuruyor? Bende de öyle olmuştu ama cızırtı değilde uçak motoru gibi çalışıyordu.

Acaba fan yukardaki demire mi vuruyor? Bende de öyle olmuştu ama cızırtı değilde uçak motoru gibi çalışıyordu.
yok hocam kabloları çıkarıp denediğimde sadece power bağlıyken sıkıntısız çalışıyor aldığım adamı aradım 1-2 gün kullan sıkıntı olursa iade edersin dedi 2.el 1200 tl verdim gidip 1400 1500'e düzgün 0 bulabilir miyim bilmiyorum.

yok hocam kabloları çıkarıp denediğimde sadece power bağlıyken sıkıntısız çalışıyor aldığım adamı aradım 1-2 gün kullan sıkıntı olursa iade edersin dedi 2.el 1200 TL verdim gidip 1400 1500'e düzgün 0 bulabilir miyim bilmiyorum.
750 bulamasanda 500 falan bulursun sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,295
Üyeler
188,400
Son üye
Jefrey Epstein
Geri