Noanow
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Evet beyler böyle ram ile ilgili sıksık konu açarım şimdi benim makineme ben bir ram alıcam şuan makinemde 2 slot var bir tanesi dolu özellikleri ise ddr4 3200 mhz ama 2400 mhz de çalışıyor ( onu bende anlamadım anakart desteklemiyor galiba ) ve cl17 değerine sahip 1,20 voltdur .
şimdi size sorum ise elimde olan ramden dual channel yapabilmek için aynısından almak istiyorum fakat net de sıfırı ok o yüzden sahibinden. com da 2, el birtane buldum . şimdi diyeceksiniz illa aynı marka olmasına gerek yok diye ama ben dual channel da çalışmasını istiyorum o yüzden sizden 2, ele ne kadar güvenebilirim sorusuna yanıt istiyorum ..
www.sahibinden.com
şimdi size sorum ise elimde olan ramden dual channel yapabilmek için aynısından almak istiyorum fakat net de sıfırı ok o yüzden sahibinden. com da 2, el birtane buldum . şimdi diyeceksiniz illa aynı marka olmasına gerek yok diye ama ben dual channel da çalışmasını istiyorum o yüzden sizden 2, ele ne kadar güvenebilirim sorusuna yanıt istiyorum ..
RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da