2, el ram güvenilir mi??

Noanow

80+
Reaksiyon skoru
18
Evet beyler böyle ram ile ilgili sıksık konu açarım şimdi benim makineme ben bir ram alıcam şuan makinemde 2 slot var bir tanesi dolu özellikleri ise ddr4 3200 mhz ama 2400 mhz de çalışıyor ( onu bende anlamadım anakart desteklemiyor galiba ) ve cl17 değerine sahip 1,20 voltdur .

şimdi size sorum ise elimde olan ramden dual channel yapabilmek için aynısından almak istiyorum fakat net de sıfırı ok o yüzden sahibinden. com da 2, el birtane buldum . şimdi diyeceksiniz illa aynı marka olmasına gerek yok diye ama ben dual channel da çalışmasını istiyorum o yüzden sizden 2, ele ne kadar güvenebilirim sorusuna yanıt istiyorum ..

Hocam ramin aynı kodlu ramden bile alsanız dual channel çalışmama ihtimali var bence siz elinizdeki rami satıp 2x8 16gb dual channel ram alın derim en azından dual channel çalışacağı garanti

Hocam ramin aynı kodlu ramden bile alsanız dual channel çalışmama ihtimali var bence siz elinizdeki rami satıp 2x8 16gb dual channel ram alın derim en azından dual channel çalışacağı garanti
hocam ama belirttiğim ram elimde olna ramle aynı parça no suna sahip ve 16 gb rame bütçem yok maalesef

hocam ama belirttiğim ram elimde olna ramle aynı parça no suna sahip ve 16 gb rame bütçem yok maalesef
Büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır zaten siz ikinci el alınca pc ye sadece yeni aldığınız rami takıp memtest yaparsınız sorun çıkmazsa diğer ramle memtest yaparsınız ondan sonra eğer sorun çıkarsa iade edersiniz

Büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır zaten siz ikinci el alınca PC ye sadece yeni aldığınız rami takıp memtest yaparsınız sorun çıkmazsa diğer ramle memtest yaparsınız ondan sonra eğer sorun çıkarsa iade edersiniz
satıcı ramin sıfır cihazdan cıkarıldığını söylüyor ve pcyi 16gb ram yapmak için bu parcayı cıkartıldığını belirtiyor

adamdan memtest yapmasını rica edeilirmisin en azından sorun varmı onu öğrenirsin

söyledim ama satıcının kendisi mağaza saten pek ilgilenmedi
tabi Siz bilirsiniz ama test yapmak istememesi garip ben her ikinci el ram aldığımda yapmalarını rica ediyorum hepside yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,058
Üyeler
190,850
Son üye
EmreThebao
Geri