Msi 3000 serisi ekran kartlarında resizable bar için gerekli bios update bulunmuyor oyüzden performans artışı sağlanamıyor bunu bilmeni isterim. Bunun dışında Kart güzel.Hocam 3060 Ti'larda böyle bir ilan var pazartesi arkadaş dönüş yapacak yurtdışından alınmış garantisi yok 3 ay kullanılmış. Bana çok temiz geldi arkasındaki güvenlik etiketinde de bir problem yok. Nasıl sizce? @freygasm @hakan32 @Yusufx @MuratTheFounderOfGariban @Kürşat Kütükçü
MSI A320M Grenade anakartım var hocam son BIOS yüklü şu anda bir sıkıntı olur mu desteklemede vs.Msi 3000 serisi ekran kartlarında resizable bar için gerekli bios update bulunmuyor oyüzden performans artışı sağlanamıyor bunu bilmeni isterim. Bunun dışında Kart güzel.
anakartla alakası yok ekran kartına bios update yapılması gerekiyor MSİ bu desteği sağlamıyor.MSI A320M Grenade anakartım var hocam son BIOS yüklü şu anda bir sıkıntı olur mu desteklemede vs.
Nasıl yani şimdi MSI GamingX 3060 Ti alsam sıkıntı oluşturur mu? Yani benim yapmam gereken ek bir işlem var mı hocam? Dediğiniz ekran kartı bios update olayını ben yapabilir miyim? Birde hocam yurtdışından alınmış garantisiz temiz bir kart alınır mı?anakartla alakası yok ekran kartına bios update yapılması gerekiyor MSİ bu desteği sağlamıyor.
MSİ olan RTX 3000 serisi bütün kartlarda Bios update yapamıyorsun bukadar basit.Nasıl yani şimdi MSI GamingX 3060 Ti alsam sıkıntı oluşturur mu? Yani benim yapmam gereken ek bir işlem var mı hocam? Dediğiniz ekran kartı bios update olayını ben yapabilir miyim? Birde hocam yurtdışından alınmış garantisiz temiz bir kart alınır mı?
Alıyım mı hocam nasıl sizce değerler? @freygasm @hakan32Hocam alacağım kart vardı ya garantisiz gamingx 3060 ti onun benchmark test videolarını gönderdi arkadaş nasıl sizde bi bakar mısınız alayım mı? YouTube'a özel olarak yükledim ancak 360p olarak yüklemiş ve yarım saat bekletti o yüzden dosyaco üzerinden gönderdim eğer sıkıntı olmazsa. @freygasm @hakan32 @MuratTheFounderOfGariban