Neler Yeni

2. El rx570 furmark sonuçları normal mi?

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
Merhabalar, yeni sistem toplayacağım için eski sistemim boşa çıkıyor apu bir sistemim vardı, ekran kartı ekleyerek kardeşime okulu için ve ufak tefek işleri için vermek istiyorum. İkinci el 1500 tl ye rx570 buldum Asus marka, satıcı az önce furmark testlerini yapıp video atmış videodan durdurup ss aldım çok et çıkmadı ancak okunuyor, ben pek anlamıyorum sonuçlar normal mi acaba satıcı dükkan vs değil bireysel kullanıcı

Ekler

• IMG_1443.png
    IMG_1443.png
    1.3 MB · Hit: 30
  • IMG_1442.png
    IMG_1442.png
    1.2 MB · Hit: 30

Bünyamina

80+ Platinum
Merhabalar, yeni sistem toplayacağım için eski sistemim boşa çıkıyor apu bir sistemim vardı, ekran kartı ekleyerek kardeşime okulu için ve ufak tefek işleri için vermek istiyorum. İkinci el 1500 tl ye rx570 buldum Asus marka, satıcı az önce furmark testlerini yapıp video atmış videodan durdurup ss aldım çok et çıkmadı ancak okunuyor, ben pek anlamıyorum sonuçlar normal mi acaba satıcı dükkan vs değil bireysel kullanıcı
8gb versiyonu mu bu ? Öyleyse değerler normal. Fiyat güzel alınabilir.
4gb ise biraz daha araştırmak istersen 8gb lik versiyonunu bulabilirsin.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
1
rog strix mi düz 570mi

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rog strix mi düz 570mi
Rog strix
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb versiyonu mu bu ? Öyleyse değerler normal. Fiyat güzel alınabilir.
4gb ise biraz daha araştırmak istersen 8gb lik versiyonunu bulabilirsin.
4gb versiyonu ancak diğer satıcılar dönüş yapmıyor ve bireysel kullanıcı değil güven vermeyen kartlardı birkaç 8 lik versiyona yazdım ancak test yapamam vaktim yok felan gibi cevaplar geldi

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Fan hızı ve kaç devirde çalışıyor oda önemli 4gb ise bir nebze miningden kurtulmuş olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Nava

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
Fan hızı ve kaç devirde çalışıyor oda önemli 4gb ise bir nebze miningden kurtulmuş olabilir
Furmark testinin sonucunu video olarak atmış ama sadece bu ekran ve amd arayüzünden kartın bilgilerinin olduğu kısım var, o dediğiniz kısımın fotoğrafını isteyeyim mi tekrar test yapmadan o kısmı çekebilir mi tekrar test mi yapması gerek satıcıyı da yormak istemiyorum 😃

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Furmark testinin sonucunu video olarak atmış ama sadece bu ekran ve amd arayüzünden kartın bilgilerinin olduğu kısım var, o dediğiniz kısımın fotoğrafını isteyeyim mi tekrar test yapmadan o kısmı çekebilir mi tekrar test mi yapması gerek satıcıyı da yormak istemiyorum 😃
Valla yap hocam markası güzel ama Rx 4 ve 5 serisi biraz sıkıntı denemiş biri olarak bana öyle geldi yada bütçe çıkarsan GTX 1060 1660 1650 de işini görür kafan ağrımaz

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
Valla yap hocam markası güzel ama Rx 4 ve 5 serisi biraz sıkıntı denemiş biri olarak bana öyle geldi yada bütçe çıkarsan GTX 1060 1660 1650 de işini görür kafan ağrımaz
Bütçe maalesef çıkamıyorum, zaten pek gerek olduğunu düşünmüyorum şuan ekleme yapmasam sistemdeki r3 3200g de işini görür kardeşimin ama okul için kullanır arada lol felan oynar diye rahat etsin diye eklemek istiyorum öyle çok oyun oynamaz zaten

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Bütçe maalesef çıkamıyorum, zaten pek gerek olduğunu düşünmüyorum şuan ekleme yapmasam sistemdeki r3 3200g de işini görür kardeşimin ama okul için kullanır arada lol felan oynar diye rahat etsin diye eklemek istiyorum öyle çok oyun oynamaz zaten
Hayırlı olsun o zaman

• Beğen

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
Hayırlı olsun o zaman
Teşekkür ederim sağolun, zaten param güvende ile alacağım geldiğinde bir test de ben yapacağım yeniden rahatsız ederim bu konuyu müsait olursanız kart geldiğinde tekrar sonuçları burada paylaşacağım

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Teşekkür ederim sağolun, zaten param güvende ile alacağım geldiğinde bir test de ben yapacağım yeniden rahatsız ederim bu konuyu müsait olursanız kart geldiğinde tekrar sonuçları burada paylaşacağım
Paylaş hocam hem furmark hem oyunda test et 2 3 saat oyun oyna bak hemen kabul etme onayı

• Beğen

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saffet
Paylaş hocam hem furmark hem oyunda test et 2 3 saat oyun oyna bak hemen kabul etme onayı
Hocam testleri yaptım sanki ben daha iyi sonuç aldım gibi pek de anlamıyorum ama bakabilir misin acaba

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    142.3 KB · Hit: 12
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    3.5 MB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,866