2.el vdsl modem önerisi

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bütçe
250
Bu bütçede sahibinden param güvende ile almayı düşünüyorum. F/P bir modem önerirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix hocam bu işlerden sen anlıyon galiba bir şey de hele

Son düzenleme:
300TL bütçeniz olursa ASUS DSL AC-51 kovalayın.
350-400TL bütçeniz olursa da Keenetic Extra DSL bakın :D

İstanbul içi oturuyorsan sana benim modemimi verebilirim
yok hocam İstanbulda oturmuyorum

bu arada şuan adsl kullanıyorum vdsl modem alsam sorun olmaz dimi yakın zamanda bir sorun olmazsa vdsl geçeceğim

yok hocam İstanbulda oturmuyorum

bu arada şuan adsl kullanıyorum vdsl modem alsam sorun olmaz dimi yakın zamanda bir sorun olmazsa vdsl geçeceğim
Sorun olmaz, isterseniz özelden detayları konuşalım bendeki modem yukarıda attığınız linkteki ile aynı

Sorun olmaz, isterseniz özelden detayları konuşalım bendeki modem yukarıda attığınız linkteki ile aynı
hocam kafamda kalan tek soru türk telekomda olan bu uzaktan otomatik kurulum olayı var mı? yoksa illa kullanıcı adı şifre girmek zorunda mıyım?

hocam kafamda kalan tek soru türk telekomda olan bu uzaktan otomatik kurulum olayı var mı? yoksa illa kullanıcı adı şifre girmek zorunda mıyım?
Ben aradığımda bana şifre ve kullanıcı adı yolladılar. Aslında kurulumu çok kolay, internette birsürü de rehber var bunun hakkında

Ben aradığımda bana şifre ve kullanıcı adı yolladılar. Aslında kurulumu çok kolay, internette birsürü de rehber var bunun hakkında
kolay hocam biliyorumda o ayrı bir rahatlık veriyordu direkt kendi hallediyordu her şeyi neyse ellede yaparız :D

Geri