abicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herifabicim oyun oynayamamki ben bunda
abicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herifabicim oyun oynayamamki ben bunda
HDGAVUGSDVHGDWVCHWDKUKWGDVCSKJDGVCWRC PATLADIMabicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herif
skrim seni yavşakabicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herif
%100 menbran oyuncu klave öenrirmisin rgb liLan ne güzel okuyordum mesajları niye girdiniz birbirinize ahahhahahahahah
adamın bütçesini aşıyor dostum 1500 demiş sen 2 bin diyorsunhavitte %100 zaten, ve hayır asus olan membran klavye, almanı önermem.
https://www.gaming.gen.tr/urun/7349...z-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-ace60-3a/ 1800 TL'ye asus yerine 2000 TL'ye hall effect manyetik switch 8k hz klavye
boş yere çıkmışsın bu fiyat bandında önerin yoksa sus saçma sapan insanlara çıkışıp küfür etme 1500 e manyetik var diyosun attığın klavvye 2 bin tl adam 3 4 kere belirtmiş %100 istediğini daha %60 lık atıp adamı aşşağılamaya çalışıyosunabicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herif
adresini ver len evine gelicemabicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herif
dış kapıyı açtığına deymezadresini ver len evine gelicem
Hiç beklemiyordum ahahahaahhaabicini skerim senin git bimden klavye al o zaman onunla oyna fukara herif