Neler Yeni

2 monitörden hangisi alınır

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Jiyu
Benim bilgisayarım yok pc hocasu 9 düşünüyorum şimdilik 7500f 7700xt diyebilirim.
işlemcin nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 7 bine 2K versiyonu olan DELL alınır.
FULLHD değil bence.

Bu fazlasıyla iyi:
7500f işlemciye de gider.

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

En iyisi bu mu ? bu monitör ile valorant cs pubg oynanır mı dezavantaj olur mu 2k olduğu için ?
son olarak 27 inc çok büyük değil mi ne kadar uzaklıktan bakmak gerekiyo

Hocam 7 bine 2K versiyonu olan DELL alınır.
FULLHD değil bence.

Bu fazlasıyla iyi:
7500f işlemciye de gider.

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

En iyisi bu mu ? bu monitör ile valorant cs pubg oynanır mı dezavantaj olur mu 2k olduğu için ?

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Benim bilgisayarım yok pc hocasu 9 düşünüyorum şimdilik 7500f 7700xt diyebilirim.

Hocam en iyisi, neye göre, ne kadara göre en iyisi? Bu fiyata, kullanım amacına, beklentiye göre değişken bir soru.
7k fiyatlı monitör atmışsın, ben de demek ki bütçe 7k civarı diyerek, o fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birini paylaştım seninle.
Detaylarını araştırabilirsin, çokça inceleme var.
Bahsettiğim monitörle her oyun rahatlıkla oynanır.
Bir üst versiyonu olan Dell Allianware 27 inch var, ama fiyatı 12-13 bin civarlarında. 7k bütçe için yukarıda paylaştığım ideal.

Diğer yandan 27 inch büyük mü dersen, ben 23" ten 27" ye geçtim, anormal bir büyüklük yok, hatta çağın gerektirdiği bir büyüklük.
Teknolojinin ilerlediği dönemlerde ufacık monitörlere kalmak çağı geriden takip etmektir.
32" de olabilir, ama onların kalitelisi için fiyatları bayağı yükseltmek gerek.
Genel olarak 27 idealdir diyebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Jiyu
Hocam en iyisi, neye göre, ne kadara göre en iyisi? Bu fiyata, kullanım amacına, beklentiye göre değişken bir soru.
7k fiyatlı monitör atmışsın, ben de demek ki bütçe 7k civarı diyerek, o fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birini paylaştım seninle.
Bir üst versiyonu olan Dell Allianware 27 inch var, ama fiyatı 12-13 bin civarlarında. 7k bütçe için yukarıda paylaştığım ideal.

Diğer yandan 27 inch büyük mü dersen, ben 23" ten 27" ye geçtim, anormal bir büyüklük yok, hatta çağın gerektirdiği bir büyüklük.
Teknolojinin ilerlediği dönemlerde ufacık monitörlere kalmak çağı geriden takip etmektir.
Teşekkürler , daha sisteme net karar veremediğim için monitöre çok kafa yoramadım.
Monitör de kullanmadım hiç eskiden internet kafede kullandıklarım hariç

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Teşekkürler , daha sisteme net karar veremediğim için monitöre çok kafa yoramadım.
Monitör de kullanmadım hiç eskiden internet kafede kullandıklarım hariç
Sistem için bütçe, kullanım amacı vb detayları yazarak başlık açarsan yardım ederler.

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ali Kemal HANCI
7500F 7700XT sahibiyim, Dell G2524H var bende, alırken 2k vs yüksek hz arasında kalıp bunu almıştım, pişman oldum. Fps oyunundan başka bir şey oynamayacaksan düşünülebilir ama ben o kadar çok oynamıyorum, hikayeli oyun ağırlıklı gidiyorum ve monitörümü satıp 2k, görüntü kalitesi güzel bir şey almak istiyorum. Hz olayı (bence) çokta önemli değil, 2k alırken çok önem vermiyeceğim. Monitör satılık bu arada düşünürsen yardımcı olurum.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet

bunu almaya karar verdim siz ne düşünüyorsunuz

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Bendeki monitör hocam.
Oldukça iyi, pişman olmazsınız.
Ancak çiçeksepetinden almayın derim.
Ölü piksel garantisi olan, sorun çıktığında değişimi kabul eden/ arkanızda duran bir yerden alın.
Örneğin Vatan, Gaming.gen gibi. Hepsiburada da müşteriyi bu anlamda destekliyor.
Ama N11, trendyol gibi yerlerde satıcıyla bizzat müşterinin muhatap olduğu, satıcının tavrına göre davranıldığı siteler var. Monitör riskli bir iş.
500 pahalı olsun, sağlam yerden olsun demelisiniz.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet
Bendeki monitör hocam.
Oldukça iyi, pişman olmazsınız.
Ancak çiçeksepetinden almayın derim.
Ölü piksel garantisi olan, sorun çıktığında değişimi kabul eden/ arkanızda duran bir yerden alın.
Örneğin Vatan, Gaming.gen gibi. Hepsiburada da müşteriyi bu anlamda destekliyor.
Ama N11, trendyol gibi yerlerde satıcıyla bizzat müşterinin muhatap olduğu, satıcının tavrına göre davranıldığı siteler var. Monitör riskli bir iş.
500 pahalı olsun, sağlam yerden olsun demelisiniz.
haklısınız hocam teşekkürler bilgi için. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum işimi görür mü bu monitör

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
haklısınız hocam teşekkürler bilgi için. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum işimi görür mü bu monitör
Fazlasıyla. Oyun monitörü zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,730
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom