2.öğretimden 1.öğretime geçiş

.hsyn.

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar 2.öğretim öğrencisiyim şuan saatleri bana çok ters geliyor ben nasıl herhangi bir bölümün (üniversite farketmez) 1.öğretimine nasıl geçerim myp ile geçiş filan varmış sanırım

önce danışman hocana sor eğer yapabiliyorlarsa yapsınlar. Bazen kontenjandan dolayı yapamayız derler o zamanda gündüzden birini bulman lazım ikiniz aranızda değişiklik yapmak istediğinizi belirtin bu sefer yaparlar.

önce danışman hocana sor eğer yapabiliyorlarsa yapsınlar. Bazen kontenjandan dolayı yapamayız derler o zamanda gündüzden birini bulman lazım ikiniz aranızda değişiklik yapmak istediğinizi belirtin bu sefer yaparlar.
Öyle bir şey mümkün mü ya?

Eğer geçirmezler ise nasıl bir yol izleyebilirim nasıl geçebilirim dediğim gibi üni filan farketmez
dediğim gibi önce konuşun kabul etmezlerse sizin gibi geçiş yapmak isteyen varsa o kişiyle geçiş yapabilirsiniz. Aynı sınıftan olmalı, gruplarınız yer değişir o kadar. Yapamayız demeleri bile yalandır geçiş rahatlıkla yapılabilir. Ama belli bir tarihi var mı bilmiyorum.

dediğim gibi önce konuşun kabul etmezlerse sizin gibi geçiş yapmak isteyen varsa o kişiyle geçiş yapabilirsiniz. Aynı sınıftan olmalı, gruplarınız yer değişir o kadar. Yapamayız demeleri bile yalandır geçiş rahatlıkla yapılabilir. Ama belli bir tarihi var mı bilmiyorum.
Peki hocam bu myp ile ilgili bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,986
Üyeler
191,019
Son üye
Ahmet_Tepe
Geri