runepat
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Malum geçirdiğim stres, sinir, panik atak vs. yüzünden 2 sene hiç bir şey yapmadım, üniversite sınavına hazırlanamadım malesef. Haftaya YKS sınavı var, sadece TYT'ye gireceğim, çünkü hiç çalışmadım az öncede dediğim gibi. Çok büyük ihtimalle ya açıktan ya da uzaktan 2 yıllık bir bölüm okuyacağım, hem de sevmediğim bir bölümü galiba. İçimden diyorum ki keşke daha önceden çalışsaydım ama aklıma da geçirdiğim sıkıntılar geliyor. Kendime bi kızıyorum, bi de haklı buluyorum. Şimdi aileme desem "ben haftaya sınava girmeyeyim, ben bu sene adamakıllı çalışıp 4 yıllık güzel bir bölüme gideyim" diye ama büyük ihtimalle haklı olaraktan kizacaklar "2 senedir aklın nerdeydi?" diye. Böyle olunca sanki çok geç kalmışım gibi ve bu yüzden de ileride hayatımın hiç de iyi olmayacağını düşünüyorum. Bakıyorum ünlü kişilere gerek sanatçılar olsun, gerek futbolcular, gerek siyasetçiler, gerek yazarlar, tarihçiler, büyük düşünürler vs. hepsi üniversite mezunu ve örgün, açıktan değil. Bi de kendime bakıyorum, sanki hayatımın ileriki dönemleri de kötü olacakmış gibi hissediyorum sırf bu yüzden. Gerçekten önümde bir sürü yol var ve hepsi de belirsiz gibi görüyorum. Ne yapmam lazım arkadaşlar benim?