evet bu olabilirBu olabilir https://www.hepsiburada.com/kioxiap...8-p-HBCV00002FAKIJ?url_src=and-product-detail
dramli bi ssd
yada bütçe arttırılıp kc3000 var kingstone ona bakılabilir 2500 kullanıyorum memnunum ondan dolayıÖnerileriniz nedir?
evet bu olabilirBu olabilir https://www.hepsiburada.com/kioxiap...8-p-HBCV00002FAKIJ?url_src=and-product-detail
dramli bi ssd
yada bütçe arttırılıp kc3000 var kingstone ona bakılabilir 2500 kullanıyorum memnunum ondan dolayıÖnerileriniz nedir?
kanka okuma hızları diğerlerinden düşüktür dramli olup bu fiyatta zor ama olay şu dram hem performans hemde ömür açısından seni öne geçiriyorBütçemi çok aşıyor dediğiniz fakat diğerine bir bakayım
Benim anakartım gen kaç nasıl öğrenecem.kanka okuma hızları diğerlerinden düşüktür dramli olup bu fiyatta zor ama olay şu dram hem performans hemde ömür açısından seni öne geçiriyor
cpuz uygulamasını indir kanka orda yazar mainbord kısmındaBenim anakartım gen kaç nasıl öğrenecem.
Anakart ; biostar b450mh 3200mhz (oc) ddr4 am4 matx
Gen 3müşBenim anakartım gen kaç nasıl öğrenecem.
Anakart ; biostar b450mh 3200mhz (oc) ddr4 am4 matx
o zaman bana bu değerleri sağlar mı ?Gen 3müş
baktım gen 3 müş ben şimdi bunu alsam bu değerleri verir mi ?cpuz uygulamasını indir kanka orda yazar mainbord kısmında
Kanka dram olsun 2000 2000 olsun ama dram olsun hem daha performanslı olur hemde daha uzun ömürlüo zaman bana bu değerleri sağlar mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktım gen 3 müş ben şimdi bunu alsam bu değerleri verir mi ?
yoksa daha düşük hızı olan dram olan alsam daha iyi olur. Hangisi daha performanslı olur ?
Bana öneri yapar mısın ? max 2500 TL ama 100-200 TL aşabilir
arada 400-500 tl fark var neden ordan alayım ?Üstteki ürünü alacaksanız Vatanbilgisayar'dan almanızı tavsiye ederim.
Kioxia 2TB Exceria G2 NVMe Gen3 M.2 SSD (2100MB/s Okuma / 1700MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria G2 NVMe Gen3 M.2 SSD (2100MB/s Okuma / 1700MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 2TB Exceria G2 NVMe Gen3 M.2 SSD (2100MB/s Okuma / 1700MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria G2 NVMe Gen3 M.2 SSD (2100MB/s Okuma / 1700MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com