2 tb m.2 ssd tavsiyesi

FischerTR

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
1 adet m.2 slotum boş pcie 3.0 destekli yani max 3500mb okuma yazma destekliyor diye biliyorum. Bu okuma yazma hızına göre alabileceğim oyun odaklı bir ssd bakıyorum. Crucial almayı planlıyorum. Başka öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim. 2 tb olması çok daha iyi olur benim için.

Bahsettiğim ürün bu

Oyun odaklıysa dram olmasa da olur en ucuz 2tbyi al geç yazma hızının da bir önemi yok oyun için. Fakat 6.5k varsa bütçe güzel gen 4 dramli ssd alabilirsin. Kişisel önerim kioxia exceria pro 2tb. Alırsan mutlaka 250tlye bir soğutucu al tak. Onun dışında sana balık tutmayı öğreteyim. Epey sitesine gir m2 ssdleri seç 2tbyi seç dram seç sana listeleyecek. Gözüne kestirdiklerini google yaz ingilizcen yoksa chatgptden karşılaştırma iste. Tlc qlc falan bir sürü versiyonu var ssdlerin önbellek kontrolcüleri var marka marka farkeder ama genel kullanım için bir fark olmaz. 2tb dramsiz bir ssd bile işini görür oyun için.

1 adet m.2 slotum boş pcie 3.0 destekli yani max 3500mb okuma yazma destekliyor diye biliyorum. Bu okuma yazma hızına göre alabileceğim oyun odaklı bir ssd bakıyorum. Crucial almayı planlıyorum. Başka öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim. 2 tb olması çok daha iyi olur benim için.

Bahsettiğim ürün bu
alınmaz anakartın gen5 destekliyormu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun odaklıya dram olmasa da olur en ucuz 2tbyi al geç yazma hızının da bir önemi yok oyun için
nası yok hocam bilgisayar için önemli yazma hızları

Bahsettiğim ürün bu
Yerin varsa 2 adet 1 tb al

Anakartım asus b550m-k sanırım gen4 destekliyor. Ssd'ler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden buraya konu açtım

Bahsettiğim ürün bu
p3 güzel ssd de bu para verilmez ben vatandan msi spatium m480 pro aldım 2 tb gen 4 5300 e

Tek 1 boş slotum var

Bir konuda msi spatium'la ilgili pek iyi şeyler yazmadıklarını gördüm o yüzden pek yaklaşmadım. Memnun musun?
valla ben çok memnunum dosya aktarma hızı bebek gibi ztn 250 gb dosya 30 40 sn de atılıyor sadece m2 soğutucu yoksa ısıdan değerler düşüyor hızlar yüksek olduğundan m2 soğutucusu varsa kartta alınır veya temudan fala nalırsın güzel büyük radyatörlü estetik soğutucular var p3 500 gb var oda fena değil 3 sene kullandım şimdide kardeşimde ve 99 sağlık hala etiketini de geçen söktüm soğutuculu anakart aldık onada direkt temas ediyor padlere 35 derece falan çalışıyor

Oyun odaklıysa dram olmasa da olur en ucuz 2tbyi al geç yazma hızının da bir önemi yok oyun için. Fakat 6.5k varsa bütçe güzel gen 4 dramli ssd alabilirsin. Kişisel önerim kioxia exceria pro 2tb. Alırsan mutlaka 250tlye bir soğutucu al tak. Onun dışında sana balık tutmayı öğreteyim. Epey sitesine gir m2 ssdleri seç 2tbyi seç dram seç sana listeleyecek. Gözüne kestirdiklerini google yaz ingilizcen yoksa chatgptden karşılaştırma iste. Tlc qlc falan bir sürü versiyonu var ssdlerin önbellek kontrolcüleri var marka marka farkeder ama genel kullanım için bir fark olmaz. 2tb dramsiz bir ssd bile işini görür oyun için.

Arkadaşa katılıyorum. En ucuz 2TB SSD al geç. Oyun için 500MB okuma/yazma hızı olan SATA3 SSD bile yetiyor.

İş için kullanacaksa aktarma, veri yazma, render alma vs onlar da işe yarar. Oyunlar da işine yaramaz.

Tek 1 boş slotum var

Bir konuda msi spatium'la ilgili pek iyi şeyler yazmadıklarını gördüm o yüzden pek yaklaşmadım. Memnun musun?
1 tb sata al daha iyi. 1 tb m2 SSD yeter. oyun icinse

Önerileriniz için teşekkür ederim. Biraz araştırdıktan sonra ne aldığımı burada paylaşacağım. Belki bu şekilde konu arayan bir arkadaşa yardımı dokunur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,695
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri