Neler Yeni

2 Tb ssd önerisi f/p (m2 ya da sata)

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Arkadaşlar 2 tb ssd almayı düşünüyorum.M2 ya da sata olacak şekilde.Ancak f/p olmalı.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Bütçen ne kadar

Ben Kingston NV2 2 TB m2 ssd kullanıyorum tavsiye ederim

Bunu da tercih edebilirsin fiyat performans olarak nv2 den daha iyi

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar 2 tb ssd almayı düşünüyorum.M2 ya da sata olacak şekilde.Ancak f/p olmalı.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden.
Bunu öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen ne kadar

Hocam tam da kingston nv2 2 tb modeline bakıyordum.Memnun musun ? https://www.teknobiyotik.com/depola...3000-mb-s-pci-e-3-0-m-2-ssd-ct2000p3ssd8.html şu model nasıldır acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen ne kadar

Hocam bir de ayrıca anakart açısından pcı 4.0 performansını alabileceğimi ve uyumlu olduğunu düşünmüyorum.O yüzden pcı 3.0 bakıyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam tam da kingston nv2 2 tb modeline bakıyordum.Memnun musun ? https://www.teknobiyotik.com/depola...3000-mb-s-pci-e-3-0-m-2-ssd-ct2000p3ssd8.html şu model nasıldır acaba ?

Hocam bir de ayrıca anakart açısından pcı 4.0 performansını alabileceğimi ve uyumlu olduğunu düşünmüyorum.O yüzden pcı 3.0 bakıyorum.
Attığın modelde dram yok ama benim attığımda var en mantıklısı benim attığım olacaktır

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson

PCI 4.0 olması sıkıntı değil, zaten uygun fiyatlı PCI 4.0 m2 ssd'lerin çoğu PCI 3.0 hızı sunuyor

PCI 3.0 3500 MB okuma ve yazma sunuyor
PCI 4.0 7000 MB okuma ve yazma sunuyor

Anakartın PCI 3.0 olsa bile PCI 4.0 m2 ssd takıp kullanabilirsin

Kingston NV2 2 TB kullanıyorum benim işimi fazlasıyla görüyor, sürekli bir şeyler kopyala yapıştır yapan biri değilim bu yüzden okuma yazma hızı benim için fazlasıyla yeterli

Ama alacaksan fiyat performans olarak bu sana attığım m2 ssd çok daha iyi, hem ileride PCI 4.0 bir anakarta geçersen bu m2 ssd den tam performans faydalanmış olursun şuan da PCI 3.0 anakart kullandığın için bu ssd den 3500 mb okuma ve yazma hızı alabilirsin anakartın 4.0 olsa tam performans olarak yararlanırdın

Top Bottom