Mauro İcardi
80+ Bronze
Bana da ama zor :/Hani bir tane teori listwsi vardı ya ondan 2-3 oyun verseler artık kafi benim için
Bana da ama zor :/Hani bir tane teori listwsi vardı ya ondan 2-3 oyun verseler artık kafi benim için
Senin saatin ileri olabilir.Ben bir şey yapmadım bazıları yapmış fakat bana oto. düştü
Söyle bakalım epic games düzgün bir oyun verecek mimerhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.
Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty
eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım
Var ya işte, kendin de yapmışsın.aga kelimeleri kopyala yapıştır yapma hem milyonları olan bir şirketin böğle bir açığı olmaz diye düşünüyorum
yeni kapak fotoğrafı bu sizce ne olabilirmerhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.
Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty
eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım
Hayır, fotoğrafta da göründüğü üzere saati normal.Senin saatin ileri olabilir.
ÇÖP olabiliryeni kapak fotoğrafı bu sizce ne olabilir Alıntıyı görüntüle
ama o saati ileri alınca oluyor bu herifte bug olmuş kendisi öğle diyor bende böğle bug olacağını sanmam saati ileri alınca olmasının nedeni ise doğuda saat bizden ilerde olduğu için onlarda önceden çıkıyor bizde utc ileri alıp bakıyoruzVar ya işte, kendin de yapmışsın.
Saati ileri almak da bir bug.ama o saati ileri alınca oluyor bu herifte bug olmuş kendisi öğle diyor bende böğle bug olacağını sanmam saati ileri alınca olmasının nedeni ise doğuda saat bizden ilerde olduğu için onlarda önceden çıkıyor bizde utc ileri alıp bakıyoruz
belirttiğm gibi doğuda saat bizde ilerde olduğu için binevi vpn gibi oluyor bug değil ve türkçem iyi olmasına rağmen klavyede kötü yazıyorumSaati ileri almak da bir bug.
Bu arada Türkçeni geliştirmeni öneririm.