2 yd telefon almak mantıklı mı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,376
Merhaba, iki tane aynı veya bir birine yakın model yd telefon alıp kapanmadan kapanmaya değişmeli kullanmak mantıklı mı, herhangi bir falsosu var mı? Aklımda iphone 16 pro ve 15 pro almak var.

Mantıklı.

Bugün yurtdışı alışverişi komple kapatıldı, yarın bir gün o 4 ay hakkın kapatılmayacağı ne malum? Elinde patlama riski var kimse konuşmuyor bunu

Merhaba, iki tane aynı veya bir birine yakın model yd telefon alıp kapanmadan kapanmaya değişmeli kullanmak mantıklı mı, herhangi bir falsosu var mı? Aklımda iphone 16 pro ve 15 pro almak var.
hocam elinde patlama riskini göze alarak 1 tane alman daha mantıklı olur kapanmadan kapanmya yapıp ekstra harcıyacağında bi tane eski 11 tr alın ordan mobil veri arama aktarımı yapabilirsiniz çift sim alırsanızda sadece 4 ay 2 telefon gezersiniz ama unutmayın risk işi bana kalırsa tr 15 al geç

Bugün yurtdışı alışverişi komple kapatıldı, yarın bir gün o 4 ay hakkın kapatılmayacağı ne malum? Elinde patlama riski var kimse konuşmuyor bunu
Ben o konuda zaten tereddüt ediyorum ama şimdi şöyle bir gerçek var, gurbetçi ve turistler için tanınan bir hak bu ben her ne kadar elleyeceklerini düşünmesemde, malum böyle yönetilen bir ülkede ne olacağını kestiremeyiz ama 3 ay olmuş olsa bile 12 ayı çıkartıyor bu şekilde. Gidip hem kendime hemde devlete düz 16 alacağıma 2 tane üst model alırım daha mantıklı olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam elinde patlama riskini göze alarak 1 tane alman daha mantıklı olur kapanmadan kapanmya yapıp ekstra harcıyacağında bi tane eski 11 tr alın ordan mobil veri arama aktarımı yapabilirsiniz çift sim alırsanızda sadece 4 ay 2 telefon gezersiniz ama unutmayın risk işi bana kalırsa tr 15 al geç
Hocam iki cihaz gezdirmek istemediğim için bu şekilde daha mantıklı geldi, zaten düz 16 alma arefesindeydim ama bu şekilde kullanan bir tanıdık görünce mantıklı gelmedi değil, adam 8 ay birini kullanıyor, kapanınca diğerine geçip onu 8 ay kullanıyordu.

usta o parayla bi tane 15 pro türkiye alsan daha mantıklı değil mi?

turistler türkiyede telefonları nası kullancak? bunu düşünmen ne malum?

Hocam 60k üstüne 5 kurus cıkamam, 60k altında olanlarında pil sağlığı düşük oluyor.
17 pm kapalı kutu + 7 plus takıl

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Ben 2 yıl önce tek cihaz 15 pro aldım.Sürenin düşürülme muhabbetleri aldığım günden beri var.Yani birazda risk algınıza bağlı kalıyor bu durumda alıp almamak.Ben yerinizde olsam şimdi tek cihaz yurtdışı alırdım kapanana kadar bir şey yapmazdım.Kapanıncada ikinci cihazı alırdım veya tr bi telefonla kalan ayları geçirirdim.2 yıldırda böyle yapıyorum 2 telefon çok rahatsız etmedi beni.

4 ay çok 1 ay yeter diyemezler mi kardeşim? Veya turistler için biletle pasaportla imei kaydettirmeli sistem yaparlarsa? Niye haha atıyorsun anlamadım çok ütopik bir şey söylemedim

Kendim S24 Ultra + Redmi Note 9 kullanıyorum. Eylül sonu kapandı S24U, 3 ay kadar Note 8 Pro kullandım, yılbaşından sonra da S24'ü aktif etmedim Note 8 Pro'yu sahibine geri verip kendime Note 9 aldım. Nisana kadar böyle devam edip Nisanda S24'e sim takacağım. 8+8 16 ay boşluksuz kullanmış olurum.

2 yakın cihaz yerine 17 Pro Max + 2. el, şarjı 1 günü çıkaracak ucuz bir şey alıp geçin. Ucuz cihazdan int paylaşır devam edersiniz. Note 9'u param güvende ile 2250TL'ye aldım

Kendim S24 Ultra + Redmi Note 9 kullanıyorum. Eylül sonu kapandı S24U, 3 ay kadar Note 8 Pro kullandım, yılbaşından sonra da S24'ü aktif etmedim Note 8 Pro'yu sahibine geri verip kendime Note 9 aldım. Nisana kadar böyle devam edip Nisanda S24'e sim takacağım. 8+8 16 ay boşluksuz kullanmış olurum.

2 yakın cihaz yerine 17 Pro Max + 2. el, şarjı 1 günü çıkaracak ucuz bir şey alıp geçin. Ucuz cihazdan int paylaşır devam edersiniz. Note 9'u param güvende ile 2250TL'ye aldım

Hocalarım dedikleriniz çok mantıklı fakat çift telefon gezmek beni çok uğraştırır, benim bahsettiğim şekilde alıp kullanmak mantıklı geliyor mu size? Hiç uğraşma düz 16 al geç veya yukarıda arkadaşın dediği gibi ikinci el tr 15 pro al gibi fikirleriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri