Dostum yer kalmadı. Acaba yedek misali yazsam sıkıntı olur mu senin için? Adil olması için mesaj sıralamasında önce yazanı ekliyorum.Hocam cumartesi sabahı olursa gelirim.
Eğlenmek güzeldir kurayla kurulsun takımlar güzelinden oyun döner.Forumca olduğumuz için çok küfür döneceğini zannetmiyorum. Küfür edilirse direkt bana bildilirilmesini isteyeceğim. Küfür edeni şutlamayı düşünebiliriz.
Sorun yok hocam nasıl istersen.Dostum yer kalmadı. Acaba yedek misali yazsam sıkıntı olur mu senin için? Adil olması için mesaj sıralamasında önce yazanı ekliyorum.
@Maykil Dostum seni de yedeğe yazıyorum. İnternet kafe anlarsın biraz kesin değil yani.
@it's me @AK47 Siz de aynı şekil ya da dur. Üçüncü bir takım çıkartalım.
Üçüncül grup:
@Turabi @Maykil @it's me @AK47 @(?)
Tamamdır haber bekliyorum.@e.ozden abi kaç kişi getirebilirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer 3 4 kişi daha gelirse sizi de dahil edeceğim. Zamana ihtiyaç var.
Ödül olursa herkes çok rekabetci olur eğlence kalmaz.Eğlenmek güzeldir kurayla kurulsun takımlar güzelinden oyun döner.
Ödül koysakmı
3. takım çıkmazsa beni yedeğe de yazabilirsin sıkıntı yok.Dostum yer kalmadı. Acaba yedek misali yazsam sıkıntı olur mu senin için? Adil olması için mesaj sıralamasında önce yazanı ekliyorum.
@Maykil Dostum seni de yedeğe yazıyorum. İnternet kafe anlarsın biraz kesin değil yani.
@it's me @AK47 Siz de aynı şekil ya da dur. Üçüncü bir takım çıkartalım.
Üçüncül grup:
@Turabi @Maykil @it's me @AK47 @(?)
Eğer 10 kişi katılırsak herkesten 10 TL eğer 20 kişi katılırsak herkesten 5 TL giriş ücreti alacağım. Sonra kazanan takıma AMAZON Hediye kartı olarak pay edeceğim. Böyle bir düşünce var.Ödül koysakmı
Hocam bence tamamen eğlence amaçlı olmalı.Eğer 10 kişi katılırsak herkesten 10 TL eğer 20 kişi katılırsak herkesten 5 TL giriş ücreti alacağım. Sonra kazanan takıma AMAZON Hediye kartı olarak pay edeceğim. Böyle bir düşünce var.
Güzel düşünce ama bilmiyorum ya iş eğlencede kalsa iyi olur belki kartında olmayan falan vardır.Eğer 10 kişi katılırsak herkesten 10 TL eğer 20 kişi katılırsak herkesten 5 TL giriş ücreti alacağım. Sonra kazanan takıma AMAZON Hediye kartı olarak pay edeceğim. Böyle bir düşünce var.
Yani bi sorun falan çıkar senin üstüne kalır uğraşmaya bile gerek yok eğlencesine olsun tadında olsun.Zaten benim fikrim değil herkese soracağım böyle bir şey olsun mu çoğunluk ne derse o ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Turabi ya da kim uğraşacak deyip sırf eğlencesine de olur yani sıkıntı yok