anladım peki bu hafata içide 4060 fp sistem gelirmi mesala vatan tak çalıştır gibinvdı zorunlu fakat alternatif
kasa vento yapıp alınabilir.Daha dün 5600+4060 18.5kya satıldı .ModArt-X24 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X24 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ek olarka o bütçeye am5 sistem de toplanabiliyor fakat yine amd
Tabi Rx580 zaten driveri problemlı olan bir ekran kartı.Fakat 6700xt te bu yok.Fakat bu psu ya da bağlı.Dandik bir psu kullanılırsa wattman hatası alınır.
Güncel olarak 20k ya bu sistem harici başka bir sistem görmedim.Abdullah abinin topladığı sistemi almak en mantıklısı 2k monitör kullanmak istersen kullanabilirsin fakat diğerlerinde bu yok.
https://www.si ne rji.gen.tr/si ne rji-koios-ryzen-5-5600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-2x-oc-8gb-rtx4060-cemal-can-canseven-p-43616
boşlukları silip siteye gidebilirsin.Site ismi yasak olduğu için boşluklu yazdım
Bunu bilsem baska yerlerde olurdumanladım peki bu hafata içide 4060 fp sistem gelirmi mesala vatan tak çalıştır gibi
Hocam bende konuya baktım da bu sisteme ne eklenebilir almışken eksiksiz bir şey almak istiyorum?Bunu bilsem baska yerlerde olurdum
Abdullah abinin videosundan mi bahsediyorsunuz?Hocam bende konuya baktım da bu sisteme ne eklenebilir almışken eksiksiz bir şey almak istiyorum?
O videoyu daha izleme şansım olmadı daAbdullah abinin videosundan mi bahsediyorsunuz?
Soğutucu özelleştirmedne değil ekstra olarak alınır ve psu powerboost markası olduğu için biraz sorun.Vento yapılmalı diyeceğim fakat arada ki fark 1k.Biraz fazlaymışO videoyu daha izleme şansım olmadı da
Demek istediğim sistem bana çok uygun geldi bunun sebebi nedir?
Ek olarak işte birşeyler eklenmeli mi kule tipi soğutucu,ssd markası değiştirme gibi şeylerden bahsettim.
Pek bilgim olmadığı için yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
Bunu bilmiyordum Onada dikkat ederimSoğutucu özelleştirmedne değil ekstra olarak alınır ve psu powerboost markası olduğu için biraz sorun.Vento yapılmalı diyeceğim fakat arada ki fark 1k.Biraz fazlaymış
Bu varken alınmazBunu bilmiyordum Onada dikkat ederim
Bu sistem nasildir hocam?Titanium Core | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Intel ARC B580 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam farkları neler tam olarak? (Fazla bilgim yok.)
Daha üst işlemci ve soğutucu var.Ek olarak ddr5 daha iyi olduğu için bu sistemi attım yaHocam farkları neler tam olarak? (Fazla bilgim yok.)
Birde ddr5 daha iyi olmaz mı?