20-25 bin TL civarı İpad önerisi

Ukhozi

80+
Reaksiyon skoru
86
İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim. Kullanımı günlük kullanım film, dizi, PDF tarzı olacak. Ağırlıklı olarak öğrenci tableti yani.

İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim.
Ben olsam bunu alıp geçerdim. İşlemci olarakta ekran olarakta güzel cihaz.

Samsung için bu fiyatlara çıkılır mı bilemedim. S9 Fe+ da iyi duruyordu aradaki farka değer mi?
Kesinlikle değer. Snapdragon 8 Gen 2 Exynos 1380'den 3 kat daha güçlü. Ve Samsung Tab S9 AMOLED ekran kullanırken Samsung Tab S9 FE+ TFT LCD ekran kullanıyor. iPad Air IPS LCD kullanıyor. Dediğiniz amaçlara göre ekran kalitesi istiyorsunuz bunun için en iyisi Samsung Tab S9.

İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim. Kullanımı günlük kullanım film, dizi, PDF tarzı olacak. Ağırlıklı olarak öğrenci tableti yani.
iPad air6 veya ikinci elde 0 a yakın iPad pro 4 bulabilirsin

Samsung için 20k hayatta vermezdim bu bantlarda apple tercih edin
Bende öyle düşünüyorum. O yüzden samsung alıcaksam FE+ modeli daha iyi geldi. Apple tarafında kalem fiyatı da pahalı olduğu için düşündürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri