20 bin TL Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
20000
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Aklımda monster vardı ama yorumlarını biraz okuduktan sonra aklım karıştı şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Aklımda monster vardı ama yorumlarını biraz okuduktan sonra aklım karıştı şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

oyun için mi bakıyorsunuz yoksa iş için mi

oyun için mi bakıyorsunuz yoksa iş için mi
mühendislik öğrencisiyim hem o işler için hem de arasıra oyun oynamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu bilgisayarın 16 gb ram lisine baktım hoşuma gitti fakat işlemcisi hakkında bir bilgim yoktu nasıl bir islemci iyi midir intel ile arasinda kaldım

bu bilgisayarın 16 gb ram lisine baktım hoşuma gitti fakat işlemcisi hakkında bir bilgim yoktu nasıl bir islemci iyi midir intel ile arasinda kaldım
Anladım arkadaşın attığı HP-Victus gayet iyi bence işlemcisi de iyi hem oyunda oynatır hemde işini yaparsın fiyat açısından da iyi gibi duruyor tabii ki indirim falan oluyor arada onları denk getirirsen daha uyguna alabilirisin.

Yorumlarınız icin teşekkürler herkes hp victus öneriyor galiba onu alacağım

İşlemcisi güzel.

Geri