20 iş günü geçince değişim oluyor mu

Hebi

80+
Reaksiyon skoru
1
bende asus tuf 180 hz monitör var ve monitörü garantiye 2. yollayışım ama bu sefer yurt dışından parça bekliyormuş ve 20 gün sonra değişim oluyor diye biliyorum ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü daha fazla beklemek istemiyorum monitörsüz olmuyor maalesef

bende asus tuf 180 hz monitör var ve monitörü garantiye 2. yollayışım ama bu sefer yurt dışından parça bekliyormuş ve 20 gün sonra değişim oluyor diye biliyorum ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü daha fazla beklemek istemiyorum monitörsüz olmuyor maalesef
yurtdışı mars jupiter farketmez
ülkede bir ürün satıyorsan o ürünün yedek parçasını bulundurmak zorundasın ve 20 iş günü içerisinde problemi çözüme kavuşturmak zorundasın

20 iş günü içerisinde yapamazlarsa yenisini isteme hakkın var

süreci yokuşa sürdükleri an davanı aç

yurtdışı mars jupiter farketmez
ülkede bir ürün satıyorsan o ürünün yedek parçasını bulundurmak zorundasın ve 20 iş günü içerisinde problemi çözüme kavuşturmak zorundasın

20 iş günü içerisinde yapamazlarsa yenisini isteme hakkın var

süreci yokuşa sürdükleri an davanı aç
tamamdır 20 iş günü dolunca değişim isteyeceğim yokuşa sürerlerse THH ye başvururum direkt

tamamdır 20 iş günü dolunca değişim isteyeceğim yokuşa sürerlerse THH ye başvururum direkt
siz şimdiden yazın
20 iş günü içerisinde problemi çözemediğiniz taktirde

ürün birebir değişim
birebiri yoksa muadil veya bir üst model değişim hakkını istediğinizi
kesinlikle para iadesi ni kabul etmeyeceğinizi bildirin

• Beğen
Reaksiyonlar: Hebi
hocam dün yine aradım asusu ve yine yokuşa sürüyorlar ben de tüketici haklarına başvuracağımı söyledim yine de pek bir şey yapmadılar umarım çözülür aşağı yukarı 1 aydır monitör yok
siz şimdiden yazın
20 iş günü içerisinde problemi çözemediğiniz taktirde

ürün birebir değişim
birebiri yoksa muadil veya bir üst model değişim hakkını istediğinizi
kesinlikle para iadesi ni kabul etmeyeceğinizi bildirin

hocam dün yine aradım asusu ve yine yokuşa sürüyorlar ben de tüketici haklarına başvuracağımı söyledim yine de pek bir şey yapmadılar umarım çözülür aşağı yukarı 1 aydır monitör yok
tüketici hakem heyetinden kesin çözüme ulaşacağın konusunda eminim
lakin 20 işgünlük tedarik süreci içerisinde yapamazlar ise bu sürecin sonrasına başvuru yapacaksın

tüketici hakem heyetinden kesin çözüme ulaşacağın konusunda eminim
lakin 20 işgünlük tedarik süreci içerisinde yapamazlar ise bu sürecin sonrasına başvuru yapacaksın
ben 20 iş günü olmadan yaptım ama öyle bir sorun olur mu yoksa şikayetimi geri mi çekmem gerekir

ben 20 iş günü olmadan yaptım ama öyle bir sorun olur mu yoksa şikayetimi geri mi çekmem gerekir
Geri çek suçlu çıkıp masraf ödeme bir de. Anlattığın kadarıyla adamların suçu yok 20 iş günü zamanları var büyük ihtimalle de son gün yaparlar.

Ek olarak şunu yazayım eğer monitör aynı sorundan daha önce onarıldı ve tekrar aynı sorun yaşandı ise değişim hakkın var diye biliyorum. Bir de bu sorun ürünün alınmasının ardından ilk 6 ay içinde olduysa yine değişim hakkın var tamir teklif edilmez bu durumlarda. Bunlara aykırı bir durum varsa yine bu konularda başvurabilirsin.

• Beğen
20 iş günü dolmadan yapman bir şey ifade etmiyor
evet sen 20 iş günü dolduğunda bu sorunu %99 ihtimalle çözemeyeceklerini belki biliyorsun ama
servisin hukuki olarak 20 iş günü hakkı var

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n