200 250tl kulaklık öneri

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
200 250tl bütçem var genellikle oyun için arasıra video falan editlerim editlerken cok sıkıntı olucağını sanmıyorum zaten mikrofon kaliteside iyi olursa sevinirim iyi akşamlar

Merhabalar hayırlı akşamlar.Önizlem olarak aşağıdaki 2 kulaklığa bakın beğenmezseniz başka önerilerde bulunabilirim.

200 250tl bütçem var genellikle oyun için arasıra video falan editlerim editlerken cok sıkıntı olucağını sanmıyorum zaten mikrofon kaliteside iyi olursa sevinirim iyi akşamlar
James Donkey 711 webcamlı yayın yapmayacaksan hicbir sıkıntı yok

sanırım bunu alıcam çoğu kişi memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar hayırlı akşamlar.Önizlem olarak aşağıdaki 2 kulaklığa bakın beğenmezseniz başka önerilerde bulunabilirim.

r36 güzel fakat ürünün stokta olmama gibi bir durumu varmış sanırım sonra akakçeden baktım 350den başlıyordu fiyatlar

sanırım bunu alıcam çoğu kişi memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r36 güzel fakat ürünün stokta olmama gibi bir durumu varmış sanırım sonra akakçeden baktım 350den başlıyordu fiyatlar
Üstte belirttiğim fiyat performansı tercih ediniz.İyi akşamlar.

Attığın kulaklık benimkine göre daha kötü. Birde inatla kendi attığını tercih etmesini söylüyorsun, "komiksin"
Üstte attığımda herhangi bir şikayet yok?

rampage comfort şiddetle tavsiye ederim kardeşim kullanıyor hepsiburada mobildeki 50 tl indirim kampanyasıyla dahada ucuza geliyor sorun varsa sorabilirim

Üstte attığım ürünü rastgele atmadım.Daha önce kullanmadım deneyimlemedim fakat bir kaç göz attıktan sonra güzel bir kulaklık olduğuna karar verdim.Önizleme olarak teklifte bulundum.

Geri