adam haklı beylerG203 G102 nin yeni modelidir. G203 öneririm.
G102 almayı düşünüyorum. FPS oyuncusuyum. Elim orta boy. En kaliteli mouse bu diye düşünüyorum.
G203 kullandınız mı hiç iyi midir kesinadam haklı beyler
Nedir özelliği hocam kaç hz ne farkı var g203 den![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu anda g203 kullanmaktayım. Çok güzel bir mouse fakat biraz küçük. Eliniz çok büyük değilse almanızı öneririm. Alirken lightsync modelini alınız.G203 kullandınız mı hiç iyi midir kesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nedir özelliği hocam kaç hz ne farkı var g203 den
hz farkını bilmiyorum ama forumda bunu öneren çok vardı ondan atayım dedim hocamNedir özelliği hocam kaç hz ne farkı var g203 den
12000 DPİ ağırlık merkezi değişebilir ve ağırlığı ayarlanabilir bir mouse bu fiyata yok denilebilir başka.Sensörü felanda çok kaliteli. Tek eksiği yazılımı olmaması.Hocam nedir özellikleri kaç hz falan
Fps oyuncusuysan g102 veya g203 önermem hp omen 600 ya da corsair katar pro almanızı öneririm.G102 almayı düşünüyorum. FPS oyuncusuyum. Elim orta boy. En kaliteli mouse bu diye düşünüyorum.