Neler Yeni

200 TL Mouse

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Logitech G102 haricinde güzel bir mouse var mı? Bütçem en fazla 200 TL.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 tl bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
Rampage önermiyorum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
hocam istemsizce rampage deyip geçiyorum ama saolun yinede.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk

Rampage önermiyorum
Ger urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
İdare eder ama rampageden uzak durun
Ayrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekte
Bu arada senin niye oyle davrandigini anladim forumda rampage psu larin kotu oldugu soylendigi icin ki gercekten oyle kotuler ama ekipman kisminda alt segmentte vs. Iyiler fiyatina gore en azindan.

Gp den daha fazla guven veriyor insana

Ayrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekte
Bu arada senin niye oyle davrandigini anladim forumda rampage PSU larin kotu oldugu soylendigi icin ki gercekten oyle kotuler ama ekipman kisminda alt segmentte vs. Iyiler fiyatina gore en azindan.

Gp den daha fazla guven veriyor insana
Kardeşim bak pp den belli olduğu gibi küçüksün ben 6 yıldır bu işin içindeyim gp çok iyi demedim ama idare eder dedim ama rampage her türlü kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,100
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom