Neler Yeni

200 TL Mouse

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Kardeşim bak pp den belli olduğu gibi küçüksün ben 6 yıldır bu işin içindeyim gp çok iyi demedim ama idare eder dedim ama rampage her türlü kötü
Evet küçüğüm ama bunun pp ile ne alakası var :D ?

Deliever

80+ Bronze
Ben Rampage Shine kullanıyorum çok memnunum.

RAMPAGE SHINE

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Sana demedim kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi ürün?
Kbr 96 kullandim hala daha kullaniyorum sgm x7. Bile fiyatini hakediyordu ki bayagi once almistim kendisini ve bayagi once kullanmistim ama sanki biraz on yargili konustun evet dogru 14 yaslarindayim ama ben de onyargili konusursam senin nick ine bakarak senin kucuk ve artistlenmeye calisan bir velet oldugunu dusunurum ama on yargi hic de tipim degildir.

Mouse olarak shine kullandim memnundum

Kbr 96 kullandim hala daha kullaniyorum sgm x7. Bile fiyatini hakediyordu ki bayagi once almistim kendisini ve bayagi once kullanmistim ama sanki biraz on yargili konustun evet dogru 14 yaslarindayim ama ben de onyargili konusursam senin nick ine bakarak senin kucuk ve artistlenmeye calisan bir velet oldugunu dusunurum ama on yargi hic de tipim degildir.

İstersen numaramı verebilirim çalıştığım yerede gelebilirsin hesap benim değil kaç yıl kullandınız ürünleri

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
İstersen numaramı verebilirim çalıştığım yerede gelebilirsin hesap benim değil kaç yıl kullandınız ürünleri

Tartışacaksanız özele gidebilir misiniz?

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Sgm x7 olene kadar kullandim ilk mouse um onun disinda ilk klavyem olarak membran bir klavyesini de kullanmistim fiyatini gayet hakediyor 2 urunde hala elimde mevcud klavye sorunsuz calismakta x7 maalesef hayata gozlerini yumdu ama fiyatlarini hakediyorlardi sonradan kbr96 aldim ve 5 6 aydir sorunsuz kullaniyorum shine a gelirsek onu da ilk 3 4 ay kullandim kbr 96 dan hemen once almistim son 2 aydir da razer mamba TE kullaniyorum klavye olarak da hala kbr 96 kullaniyorum

Sgm x7 olene kadar kullandim ilk mouse um onun disinda ilk klavyem olarak membran bir klavyesini de kullanmistim fiyatini gayet hakediyor 2 urunde hala elimde mevcud klavye sorunsuz calismakta x7 maalesef hayata gozlerini yumdu ama fiyatlarini hakediyorlardi sonradan kbr96 aldim ve 5 6 aydir sorunsuz kullaniyorum shine a gelirsek onu da ilk 3 4 ay kullandim kbr 96 dan hemen once almistim son 2 aydir da razer mamba TE kullaniyorum klavye olarak da hala kbr 96 kullaniyorum
Farkındaysanız 6 ay üstü kullanmışsınız ve gidip bimden everest maouse veya klavye alsan onlarda max 6 ay götürür

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Rica etsem özelden fotoğraf yada videosunu atarmısınız
Hangisini suan il disindayim canakkale de yazliktayim ve bursa da urunler

belki yeni olanlarin var ise onlari anca atabilirim

Top Bottom