200 TL Mouse

Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 tl bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
Rampage önermiyorum

Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
hocam istemsizce rampage deyip geçiyorum ama saolun yinede.

Rampage önermiyorum
Ger urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.

Ger urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.
Sadece gülüyorum bir bilgisayrcıda çalışıyorum ve her markayı kullandım g102 dışında bunu öneriyorum çinden gelen ürünleri almasın diye

İdare eder ama rampageden uzak durun
Ayrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekte
Bu arada senin niye oyle davrandigini anladim forumda rampage psu larin kotu oldugu soylendigi icin ki gercekten oyle kotuler ama ekipman kisminda alt segmentte vs. Iyiler fiyatina gore en azindan.

Gp den daha fazla guven veriyor insana

Ayrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekte
Bu arada senin niye oyle davrandigini anladim forumda rampage PSU larin kotu oldugu soylendigi icin ki gercekten oyle kotuler ama ekipman kisminda alt segmentte vs. Iyiler fiyatina gore en azindan.

Gp den daha fazla guven veriyor insana
Kardeşim bak pp den belli olduğu gibi küçüksün ben 6 yıldır bu işin içindeyim gp çok iyi demedim ama idare eder dedim ama rampage her türlü kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,769
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri