tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Logitech G102 haricinde güzel bir mouse var mı? Bütçem en fazla 200 TL.
Rampage önermiyorumBen rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
hocam istemsizce rampage deyip geçiyorum ama saolun yinede.Ben rampage shine kullanmia biri olarak 200 TL bandinda tavsiye ediyorum suan razer mamba TE var ve sekilsel olarak ve ergonomik olarak yabancilik cekmemistim. Tavsiye ediyorum rampage deyip gecme diyorum.
Ger urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.![]()
MSI GG CLUTCH GM11 GAMING MOUSE 5.000 DPI OPTIK SENSOR Fiyatları ve Özellikleri
MSI GG CLUTCH GM11 GAMING MOUSE 5.000 DPI OPTIK SENSOR en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.googleadservices.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage önermiyorum
Sadece gülüyorum bir bilgisayrcıda çalışıyorum ve her markayı kullandım g102 dışında bunu öneriyorum çinden gelen ürünleri almasın diyeGer urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.
Sadece gülüyorum bir bilgisayrcıda çalışıyorum ve her markayı kullandım g102 dışında bunu öneriyorum çinden gelen ürünleri almasın diye
gamepower sendo nasıl?Ger urunu sorunlu vs.olmuyor kullandim diyorum memnun kaldigim icin oneriyorum zaten sen kullandin mi ? Hayir o zaman bilmeden konusma diyorum geciyorum.
İdare eder ama rampageden uzak durun
Arkadasim kullaniyor memnun...
Gayet iyi ürün
Ayrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekteİdare eder ama rampageden uzak durun
İdare eder ama rampageden uzak durun
Arkadasim kullaniyor memnun...
indirime girmiş alınır mı?Gayet iyi ürün
Kardeşim bak pp den belli olduğu gibi küçüksün ben 6 yıldır bu işin içindeyim gp çok iyi demedim ama idare eder dedim ama rampage her türlü kötüAyrica gp den daha ust refah seviyesinde rampage ben de gp onermiyorum kimseye alt segment bir sey alinacak ise min rampage olmasi gerekmekte
Bu arada senin niye oyle davrandigini anladim forumda rampage PSU larin kotu oldugu soylendigi icin ki gercekten oyle kotuler ama ekipman kisminda alt segmentte vs. Iyiler fiyatina gore en azindan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gp den daha fazla guven veriyor insana