Youtubedan incelemelerşne bakayım kralGamesir nova 2 lite önerebilirim
Bu 1000 hz muhabbeti be oluyo kral gamepadlerde bilmediğimden soruyorum![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
tepkime süresiBu 1000 hz muhabbeti be oluyo kral gamepadlerde bilmediğimden soruyorum
Hayır aslında. Pcye gönderilen 2 input arasındaki süre. Gecikme ve polling rate tamamen farklı şeyler. Gecikme bilgisayara giden bir inputun ne kadar sürede gittiğini gösterirken polling rate ise iki input arasındaki mesafeyi gösterir. Gulikit kk3 Max modelinde polling rate 1000hz ama gecikmesi yüksek. Polling uygulaması ile testi yaptığınızda değerler çok küçük ve gecikme yokmuş gibi gözükse de bir kamera veyahut ekstra bir aygıtla gecikme testi yaptığınız zaman aslında yaptığınız hareketlerin geç iletildiğini görebilirsiniz. Hareketler geç gidiyor ama iki hareketin arası kısa. Polling rate'in yüksek olması yaptığınız hareketlerin tamamının algılanmasını sağlarken gecikme süresinin düşük olması vereceğiniz tepkilerin süresini kısaltır.tepkime süresi
Teşekkür ederim kral uğraşıp yazmışsın eline sağlık. Hz muhabbetini biliyorum ama ilk defa gamepad kullanıcam belki farklıdır diye sormak istedim.Hayır aslında. Pcye gönderilen 2 input arasındaki süre. Gecikme ve polling rate tamamen farklı şeyler. Gecikme bilgisayara giden bir inputun ne kadar sürede gittiğini gösterirken polling rate ise iki input arasındaki mesafeyi gösterir. Gulikit kk3 Max modelinde polling rate 1000hz ama gecikmesi yüksek. Polling uygulaması ile testi yaptığınızda değerler çok küçük ve gecikme yokmuş gibi gözükse de bir kamera veyahut ekstra bir aygıtla gecikme testi yaptığınız zaman aslında yaptığınız hareketlerin geç iletildiğini görebilirsiniz. Hareketler geç gidiyor ama iki hareketin arası kısa. Polling rate'in yüksek olması yaptığınız hareketlerin tamamının algılanmasını sağlarken gecikme süresinin düşük olması vereceğiniz tepkilerin süresini kısaltır.
![]() | Fantech Revolver III aldım inşallah pişman olmam |
Yok hocam gene aynu mevzu, teşekkür ederim. Güzel koldur, kendim denemedim ama gördüğüm kadarıyla shooter 3'ün ps düzenindeki hali. Hayırlı olsunTeşekkür ederim kral uğraşıp yazmışsın eline sağlık. Hz muhabbetini biliyorum ama ilk defa gamepad kullanıcam belki farklıdır diye sormak istedim.
![]()
Fantech Revolver III aldım inşallah pişman olmam
Teşekkür ederim valla uğraşmışsın yazmışsın eyvallahYok hocam gene aynu mevzu, teşekkür ederim. Güzel koldur, kendim denemedim ama gördüğüm kadarıyla shooter 3'ün ps düzenindeki hali. Hayırlı olsun