Neler Yeni

Öneri 2000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu?

TheOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhan TULUNAY
Başlıkta da belirttiğim gibi uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli ve 180 derece yatar özelliği olan bir koltuk önerisi istiyorum.

Cougar, Trust ve MSI gibi markalar nasıldır? Önerir misiniz?

Şimdi diyecekiniz Xdrive vs. ama onda da düşündüğüm modellerin çoğunda stok yok ne zaman geleceği belli değil. Kafam çok karıştı. Masajlı falan düşündüm onda da stok yok her yere de güvenemiyorum malum şu sıralar kargolar sıkıntı 1 hafta 10 gün falan sürüyor mecburen fiyatı artırmak durumunda kaldım. Çoğu Türk Mallarında maalesef hiç stok yok.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Stok nasıl yok yahu? 3. parti satıcılarda stok var gayet.

TheOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhan TULUNAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok nasıl yok yahu? 3. parti satıcılarda stok var gayet.

İşte söylediğim gibi hocam çoğuna güvenemiyorum. Forumda görüyoruz itopya, incehesap hatta bugün okudum medimarkt ta bile çok sıkıntılar olduğu söyleniyor. Bende anlamadım tamam toplama pc lerde normal ama diğer şeylerde de olduğu söyleniyor.

Sizin öneriniz nedir peki?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İşte söylediğim gibi hocam çoğuna güvenemiyorum. Forumda görüyoruz itopya, incehesap hatta bugün okudum medimarkt ta bile çok sıkıntılar olduğu söyleniyor. Bende anlamadım tamam toplama PC lerde normal ama diğer şeylerde de olduğu söyleniyor.

Açıkçası bilgisayar parçası dışında baya bi şey aldım son haftalarda hiç sorun yaşamadım. HepsiBuradaya bakın derim ya da ucuzsa eptt

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
İşte söylediğim gibi hocam çoğuna güvenemiyorum. Forumda görüyoruz itopya, incehesap hatta bugün okudum medimarkt ta bile çok sıkıntılar olduğu söyleniyor. Bende anlamadım tamam toplama PC lerde normal ama diğer şeylerde de olduğu söyleniyor.

Geçen cuma indiriminden cougar aldım 1399a incehesaptan şuan kargoda. Trendyol da filan var xdrive serisi ve güvenilir bnce alabilirisin. O yazdığın firmalardaki sıkıntı kargo şirketlerindeki yoğunluk ve virüsten kaynaklanıyor. Takılma al geç hocam

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Herkezde stok var.Fırsatcılık yapıyorlar resmen ulke insanının özeti.

Top Bottom