genel oalrak beğenilmişArkadaşlar 20000 veya 30000 mahlı powerbank öneriniz var mı bütçem maks 1k
Arkadaşlar 20000 veya 30000 mahlı powerbank öneriniz var mı bütçem maks 1k
Hocam banada güzel geldi alıcam galiba peki bunun telefon bataryasına zarar verme gibi bi durumu oluyor mu bilginiz var mı?Powerway 30.000 Mah Pd 22.5w Dahili Kablolu Hızlı Şarj Gerçek 30.000 Mah Qc30s Beyaz Powerbank Fiyatları ve Özellikleri
Powerway 30.000 Mah Pd 22.5w Dahili Kablolu Hızlı Şarj Gerçek 30.000 Mah Qc30s Beyaz Powerbank en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu ürünü öneririm. Kendimde kullanıyorum. Arkadaşlarımdan görüp almıştım. Bir problem yaşatmadı. Elektrikler giderse LED olarak kullanıyorum.
Çevremde uzun senedir kullananlarda var. Öyle bir geri dönüş almadım.Hocam banada güzel geldi alıcam galiba peki bunun telefon bataryasına zarar verme gibi bi durumu oluyor mu bilginiz var mı?
Hocam powerbanki aldım bikaç gündür kullanıyorum beğendim baya sağol önerdiğin içinÇevremde uzun senedir kullananlarda var. Öyle bir geri dönüş almadım.