mrturkel77
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eri-epos-sennheiser-gsp-301-1114041607/detay/ 1000 tl den verebilirim
Önerdiğiniz için sağolun ama mikrofonu yok ve kulak içi kulaklıkları maalesef hiç rahat bulmuyorumBlachsark v2x i falan salla. Şu varken gidip kulak üstü geyming kulaklık diye alınması saçma.
V2X i 5 e katlar.![]()
Linsoul Kiwi Ears Cadenza 10mm Berilyum Dinamik Sürücü IEM 3D Baskılı, Çıkarılabilir Değiştirilebilir Fişli 2pin 3.5mm IEM Kablosu - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bir İEM kulaklık kulak üstüden 100kat daha rahat bu arada. O ne la öyle kafanda kocaman şey.Önerdiğiniz için sağolun ama mikrofonu yok ve kulak içi kulaklıkları maalesef hiç rahat bulmuyorum
Belki olabilir ama benim aradığım kulaklıkta şuan ihtiyacım olan şey güzel bir mikrofon ve temiz bir ses bass vb değilBir İEM kulaklık kulak üstüden 100kat daha rahat bu arada. O ne la öyle kafanda kocaman şey.
Anakartının ses yokgası iyi değil temiz bir ses derken beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama en azından ortalama bir beklentin varsa V2X karşılamayacaktır.Belki olabilir ama benim aradığım kulaklıkta şuan ihtiyacım olan şey güzel bir mikrofon ve temiz bir ses bass vb değil
Temiz dediğim bass vericem veya ses engelleyeceğim derken bütün sesin içine etmesi mesela cloud II de ses çok kötüydüAnakartının ses yokgası iyi değil temiz bir ses derken beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama en azından ortalama bir beklentin varsa V2X karşılamayacaktır.
Cloud iyi nın sesini beğenmediysen v2X sana berbat gelecek broTemiz dediğim bass vericem veya ses engelleyeceğim derken bütün sesin içine etmesi mesela cloud II de ses çok kötüydü