Akkonun herhangi bir klavyesini alabilirsin genel olarak marka olanları tercih ederim ama teşekürler
incelemelerine baktım ama hem büççemi aşıyor hemde ben daha çok beğendim xpg yiBen çok memnunum.
Aydınlatma, tuş hissiyatı, optik switch olması mük.
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Toza Dayanıklı TR Optik Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Toza Dayanıklı TR Optik Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet malesefHazır, sağlam / popüler markada çok fazla "mekanik" klavye yok bu fiyata. Alabilirsin, beğenmezsen iade edersin.
@MuratTheFounderOfGariban daha iyi bir şey önerebilir belki..
daha popiler markalar almıyı tercih ediyorum kanka yaBen kemove k61 kullanıyorum isterseniz bakabilirsiniz ben kendim memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazonda
tabii ki tercih meselesi hocamMesaj otomatik birleştirildi:
incelemelerine baktım ama hem büççemi aşıyor hemde ben daha çok beğendim xpg yi
evet malesef
daha popiler markalar almıyı tercih ediyorum kanka ya
tamamdır dostum çok sağol bunu almaya karar verdimfiyatta azcık daha çıkıp bunu alabilirsin.ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr