The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
palit
O zaman en kötü marka ASUS. Referans modelden bile kötü bir 5700XT' leri var. Öznel değil nesnel. VRM, Vram sıcaklığı olarak da en kötü modellerden.Dostum her markanın bir birleri ile direkt rakip kartları var ayırmak anlamsız
Seçim zamanı gibi sonuçları bekliyoruzDostum her markanın bir birleri ile direkt rakip kartları var ayırmak anlamsız
Bir Galax Fanboyu olarak Galax diyorum ve @intel pentium a da selam çakıyorumDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Suprim serisi için dedimGaming X serisi en iyi soğutmalardan birine sahip.Mech modellerle karşılaştırmayın.
Biliyorum bu ne demek (!)oyları görebilmek için boş oy atmış
Galax + PalitDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
Dostum O zaman bir de RTX 3000'de yepyeni TUF, Strix ve Dual gibi bir gerçek var. Sen ne hissediyorsan onu işaretle hepsini değerlendir sonucu tabloya yaz bu kadarO zaman en kötü marka ASUS. Referans modelden bile kötü bir 5700XT' leri var. Öznel değil nesnel. VRM, Vram sıcaklığı olarak da en kötü modellerden.
Bence msi suprim x ekran kartlarıyla başarılı benceDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Nerden baksan doğrudurDostum O zaman bir de RTX 3000'de yepyeni TUF, Strix ve Dual gibi bir gerçek var. Sen ne hissediyorsan onu işaretle hepsini değerlendir sonucu tabloya yaz bu kadar
Direkt markaya bakmamamız gerekiyor işte bir yanda en iyisi var iken diğer yanda en kötüsü. Nesnel değil özneldir ''Ödül'' başlığı ile geçmesi saçma bence.Dostum O zaman bir de RTX 3000'de yepyeni TUF, Strix ve Dual gibi bir gerçek var. Sen ne hissediyorsan onu işaretle hepsini değerlendir sonucu tabloya yaz bu kadar