2023 Seçimleri Anketi

Hangi Partiye Basacaksın?

• CUMHUR İTTİFAKI

Oylar: 17 34.0%
  • MİLLET İTTİFAKI

Oylar: 16 32.0%
  • BAĞIMSIZ

Oylar: 2 4.0%
  • OY ATMAM

Oylar: 15 30.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
  • Anket kapatıldı .
İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen ortama göre şekil değiştiren bir adam. CHP'den tek mantıklı aday Mansur Yavaş olacaktır, onun da aday olacağını hiç sanmıyorum. Kılıçdaroğlu, AKP'nin istediği gibi bir muhalefet oldu hep. Kuklaydı resmen. Tek isteği güç. Hâlâ da aynı kafada. Bu aralar gençlere çok oynuyor. Kafası karışık, siyasetten bihaber, iktidar düşmanı Z kuşağını yanına çekme derdinde. Oy kullanmamak, boşa atmak da AKP'ye vermekten farksız. Muharrem İnce ve Memleket Partisi gibi bir gerçek varken boş atmak mânâsız olacaktır. Ya rasyonel siyaset, ana muhalefeti destekleyelim de iktidar gitsin dersin ve Kılıçdaroğlu'nu sevmemene rağmen CHP'ye verirsin. Ya da Memleket Partisi'ne verirsin. Başka bir mantıklı seçenek bulunmuyor bence.
Sonuna kadar katılıyorum.

O oy atmam diyenler dolar 20 olunca pc alamıyorum diye ağlamasın.

KK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.
Zaten o yüzden *KP yıllarca *HP ye karşı baya üstünlük gösterdi diyebilirim.

Beyler yok memleketmiş yok deva ıvır zıvırla uğraşmayın. Şu başımızdaki sivrisinekleri kovalım sonra daha demokratik seçimler olur rakabet artacak zaten bu seçimden dağılacak ve ortaya çıkacak partiler var.

KK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.
İ. O. kim? İmamoğlunu diyorsan o da boş.

İşte bu kafada yetişmeyin. KK nın ekonomi bilmesine gerek yok ekonomi ekonomistlerin işi ben ekonomistim diyen ülkeyi ne hale getirdi.

İşte bu kafada yetişmeyin. KK nın ekonomi bilmesine gerek yok ekonomi ekonomistlerin işi ben ekonomistim diyen ülkeyi ne hale getirdi.
Tamam, hadi ekonomik bilgisi olmaması sorun değil. Adamın diplomatik, siyasi bilgisi dahi yok. Az çok takip ediyorsanız biliyor olmanız gerek.
Post automatically merged:

İ. O. kim? İmamoğlunu diyorsan o da boş.
Arka sayfalar da söylemiştim. İmamoğlu. Ben KK'nin yerine gelecek az da olsa iyi avantajları sıraladım.

Tamam, hadi ekonomik bilgisi olmaması sorun değil. Adamın diplomatik, siyasi bilgisi dahi yok. Az çok takip ediyorsanız biliyor olmanız gerek.
TR Server ı için siyaset anlayışı bence yumuşak. Bu adam avrupada daha yüksek oy alacak kafada lakin bizim burda olmuyor. KK yı sevmiyorum ama şunu biliyorum ki bir sorun olduğunda KK ya daha çok ses çıkaracak halk. 2. AKP vakası yaşamayacağız bir kere ders alındı her 2 4 senede beğenmediğimizi kovar hale gelmeliyiz. 20 sene bunlar memleketi ne hale getirdi. 17 senede Merkel Almanya yı çok iyi yönetip Avrupa nın en iyi ülkesi konumuna getirdi bizde orta doğu ülkesi klasmanına girdik.

Allah ım sonunda CHP vs CHP.
Gözlerim yaşardı. İstediğim oluyor.

TR Server ı için siyaset anlayışı bence yumuşak. Bu adam avrupada daha yüksek oy alacak kafada lakin bizim burda olmuyor. KK yı sevmiyorum ama şunu biliyorum ki bir sorun olduğunda KK ya daha çok ses çıkaracak halk. 2. AKP vakası yaşamayacağız bir kere ders alındı her 2 4 senede beğenmediğimizi kovar hale gelmeliyiz. 20 sene bunlar memleketi ne hale getirdi. 17 senede Merkel Almanya yı çok iyi yönetip Avrupa nın en iyi ülkesi konumuna getirdi bizde orta doğu ülkesi klasmanına girdik.
Güncelleme gelse zaten iyi olacakta. Oyun yapımcısı 20 yıldır güncelleme getirmiyor.

Güncelleme gelse zaten iyi olacakta. Oyun yapımcısı 20 yıldır güncelleme getirmiyor.
Şimdilik kazanacak tek parti CHP. AKP ile MHP dağılınca yeni muhalefet İYİ Parti olucak ve %25 potansiyeli net var. Birkaç parti daha kurulur 10 Sene içinde 2 kere net iktidar değişimi göreceğiz.

ne desem bilemedim bu millet her seyi hakediyor

Ekler

• Screenshot_20220119_163051.jpg
    Screenshot_20220119_163051.jpg
    51.8 KB · Hit: 28
"Oy atmam" seçeneğinin bu kadar fazla olmasının sebebi KK'dır. Ekonomik kriz yaşayan bir ülkede bu kadar kararsız olması normal değil yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,319
Üyeler
190,892
Son üye
rasimm
Geri