SnareEcho
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,052
konu nedir bende öneri yapabilirimsağolun ama @M.A.Y. ama zenci sağolsun konu 11prodan iyice uzaklaştı
konu nedir bende öneri yapabilirimsağolun ama @M.A.Y. ama zenci sağolsun konu 11prodan iyice uzaklaştı
hocam yd 12 pro alıp bir yolla kapanmadan bütün yıl kullanabilirsinizoha harikasın ama dediğin gibi knka işte tuş falan gereksizleştiriyo işi 12mini kullanan bi arkadaşım var az çok biliyorum boyutlarını ellerimde kayboluyo ama fiyatları iyiymiş cidden
Post automatically merged:
sağolun ama @M.A.Y. ama zenci sağolsun konu 11prodan iyice uzaklaştı
Dostum sakin oloha harikasın
TR 12 alırım daha iyihocam yd 12 pro alıp bir yolla kapanmadan bütün yıl kullanabilirsiniz
Evet zekice.aynı fiyatlara 13mini al gibi bi öneriyle geldi arkadaşlar
Kocaman bir yalan derimbi efsaneye göre pro modeller ömür boyu güncelleme desteği alıcak diyolla ne dersiniz o işe
herkesin kendi görüşü ama yd 12 pro max yada düz pro su 12k civarında iken bnce pek tr 11 pro ya bakılmamalı ama 20k civarında bütçede tr 12 bakılmalıTR 12 alırım daha iyia
Zaten. 11 Pro alınması antıklı bir cihaz değil ne TR'si ne YD'si. İ12 ise mükemmel S23 mü İ12 mi deseler ben İ12 tercih ederim. Fakat radyasyon mevzusu vardı.herkesin kendi görüşü ama yd 12 pro max yada düz pro su 12k civarında iken bnce pek tr 11 pro ya bakılmamalı ama 20k civarında bütçede tr 12 bakılmalı