capslock kapa ilkHEM LGSYE ÇALIŞIP HEM İŞTEMİ ÇALIŞAYIM EĞER İYİ BİYER TUTTURSAM AILE BIREYLERIM ALICAK IŞTE MADDI DURUMUMUZ IYI DEĞIL ONLARDAN NEDEN PS 5 ISTEYEYIM
capslock kapa ilkHEM LGSYE ÇALIŞIP HEM İŞTEMİ ÇALIŞAYIM EĞER İYİ BİYER TUTTURSAM AILE BIREYLERIM ALICAK IŞTE MADDI DURUMUMUZ IYI DEĞIL ONLARDAN NEDEN PS 5 ISTEYEYIM
13 yaşında kafeded sağda solda çalışan çok ayrıca ben senin aile durumunu ne bileyimHEM LGSYE ÇALIŞIP HEM İŞTEMİ ÇALIŞAYIM EĞER İYİ BİYER TUTTURSAM AILE BIREYLERIM ALICAK IŞTE MADDI DURUMUMUZ IYI DEĞIL ONLARDAN NEDEN PS 5 ISTEYEYIM
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 YAŞINDA MILLET NE YAPIYOR G@TUNU KAŞIYOR 13 YAŞINDA NE YAPILMALI
kazanıyordum şuan 15 oldum hala kazanıyorumSANKI SEN 13 YAŞINDAYKEN MILYONLAR KAZANIYODUN
kapattım ne
afferim sen kazanıyorursun şimdi en az lise alıyorlar lise olsam tabi girerim13 yaşında kafeded sağda solda çalışan çok ayrıca ben senin aile durumunu ne bileyim
kazanıyordum şuan 15 oldum hala kazanıyorum
sence maddi durumum iyi olsa neden ps3 almak isterim13 yaşında kafeded sağda solda çalışan çok ayrıca ben senin aile durumunu ne bileyim
kazanıyordum şuan 15 oldum hala kazanıyorum
aile durumum vardı yaptımafferim sen kazanıyorursun şimdi en az lise alıyorlar lise olsam tabi girerim
sence maddi durumum iyi olsa neden ps3 almak isterim
ps4 xbox series s parası one s parası yoksa ps4 alırsınhocam ps 4 de olabilir belki
PS3 PS4 PS5 alınmaz bence param olduğu halde PS5 almıyorumseneye bir ps 3 düşünüyorum pc yok ve telefonum kötü zaten ikinci el almak istiyorum ve jailbreaklı şuan 3 k falan ama seneye 8 k falan olur diolar yinede alınır mı? oyun oynamak istiyorumda olmassa alternatif olarak xbox 360 elite kasa düşünüyorum
PS3 PS4 PS5 alınmaz bence param olduğu halde PS5 almıyorum
1 oyun bin lira uzun yıllar pc kullandığım için bir oyuna o kadar vermek saçma geliyor
Xbox Gamepass güzel bir sistem ama pek sevmiyorum Xbox'u
Steam kütüphanem geniş olduğu için bu ay Steam Deck alacağım.
Belki ileride PS5 Pro çıkınca ve piyasada ucuz Cdler çoğalınca alırım ama şuanlık mantıksız geliyor
Ayrıca seneye PS3'ün 8k falan olacağını düşünmüyorum ülkenin içinden geçmeleri lazım öyle olması için
çok haklısınızZehirli ok atıldı seneye paylaşırlar bu mesajı
şuanlık ps 4 + usb + hdd alıp ps 4 ü kırmak düşünüyorumPS3 PS4 PS5 alınmaz bence param olduğu halde PS5 almıyorum
1 oyun bin lira uzun yıllar pc kullandığım için bir oyuna o kadar vermek saçma geliyor
Xbox Gamepass güzel bir sistem ama pek sevmiyorum Xbox'u
Steam kütüphanem geniş olduğu için bu ay Steam Deck alacağım.
Belki ileride PS5 Pro çıkınca ve piyasada ucuz Cdler çoğalınca alırım ama şuanlık mantıksız geliyor
Ayrıca seneye PS3'ün 8k falan olacağını düşünmüyorum ülkenin içinden geçmeleri lazım öyle olması için