TheworstD32132
80+ Bronze
Özel oyunları için bile hala alınır .
Hocam bundan 3 sene evvel xbox one s 1kya aldim.Kesin artar da 8K fazla abartı bence.
Hocam bi seneye gelsin o zaman daha kolay konuşabilirizneyse inşAllah artmazda alırım
seni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 tl bayılamamKomiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş.
sizde zaten baksaydınız bunun yardım olmadığını işimi zorlaştırdığını anlarsınız ben one ı asla tercih etmem eğer gamepass almak isteseydim one s tercih ederdimhem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorum
maalesef bende sizin gibi insanları anlamıyorum üstteki konuları okumadan mesaj yazmak sizi acınası duruma getiriyorhem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorum
Bilmeden konuşma. One ve One S arasında performans olarak hiçbir fark yok.seni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 TL bayılamam
sizde zaten baksaydınız bunun yardım olmadığını işimi zorlaştırdığını anlarsınız ben one ı asla tercih etmem eğer gamepass almak isteseydim one s tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef bende sizin gibi insanları anlamıyorum üstteki konuları okumadan mesaj yazmak sizi acınası duruma getiriyor
bana garip diyorsun 1 yıl sonra alınır mı? diye konu açıyorsun bi bak 1 yıla sen hayattamı olacaksın ben series s al çalışıp dedim 13 yıllık konsol olacak sen aldığında acınası filanda terbiyeli ol ben senin okuldaki arkadaşın değilim anan baban değilim senin o laflarını yutmamseni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 TL bayılamam
sizde zaten baksaydınız bunun yardım olmadığını işimi zorlaştırdığını anlarsınız ben one ı asla tercih etmem eğer gamepass almak isteseydim one s tercih ederdim
maalesef bende sizin gibi insanları anlamıyorum üstteki konuları okumadan mesaj yazmak sizi acınası duruma getiriyor
dostum 9 gün önceyle şimdi aynı fikirde değilim saf mısınBilmeden konuşma. One ve One S arasında performans olarak hiçbir fark yok.
Çok garipsin. Daha 9 gün önce Game Pass alacağım demişsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/2024-yilinda-ikinci-el-xbox-one-s-alinir-mi.783233/
çalışmak istesem ps 3 e mi kalırım babanda katsın demiştin hem babamın olup olmadığını bilemessinbana garip diyorsun 1 yıl sonra alınır mı? diye konu açıyorsun bi bak 1 yıla sen hayattamı olacaksın ben series s al çalışıp dedim 13 yıllık konsol olacak sen aldığında acınası filanda terbiyeli ol ben senin okuldaki arkadaşın değilim anan baban değilim senin o laflarını yutmam
zaten eskiden 80 tl olan sürümde fifa 23 falan oynamak istiyordum ea playde gerekliymişBilmeden konuşma. One ve One S arasında performans olarak hiçbir fark yok.
Çok garipsin. Daha 9 gün önce Game Pass alacağım demişsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/2024-yilinda-ikinci-el-xbox-one-s-alinir-mi.783233/
one s hani bir üst modeli o yüzden onu dedim herşeyi bu kadar abartmanıza gerek yok 1 yıl sonra hayatta olacak mıymış falan filan ben şimdiden soruyorumki eğer gelecekte alabiliyim ve zaten ekstra bütçem olsa 13 yıllık konsola bakmazdım lütfen kelimelerinizi birazcık seçerek kullanın herkesin maddi durumu aynı olmayabilir bunuda düşünün ha eğer hala xbox un daha iyi olduğunu düşünüyorsanız doğrudur fakat ben ekstra 120 tl gibi uçuk bir ücret ödeyemem bunu mesajlarımda belirttim zaten neyse iyi günler dilerimBilmeden konuşma. One ve One S arasında performans olarak hiçbir fark yok.
Ben senin 9 gün önceki fikrinin değiştiğini nasıl anlayabilirim?dostum 9 gün önceyle şimdi aynı fikirde değilim saf mısın
çalışmak istesem ps 3 e mi kalırım babanda katsın demiştin hem babamın olup olmadığını bilemessin
zaten eskiden 80 TL olan sürümde fifa 23 falan oynamak istiyordum ea playde gerekliymiş
one s hani bir üst modeli o yüzden onu dedim herşeyi bu kadar abartmanıza gerek yok 1 yıl sonra hayatta olacak mıymış falan filan ben şimdiden soruyorumki eğer gelecekte alabiliyim ve zaten ekstra bütçem olsa 13 yıllık konsola bakmazdım lütfen kelimelerinizi birazcık seçerek kullanın herkesin maddi durumu aynı olmayabilir bunuda düşünün ha eğer hala xbox un daha iyi olduğunu düşünüyorsanız doğrudur fakat ben ekstra 120 TL gibi uçuk bir ücret ödeyemem bunu mesajlarımda belirttim zaten neyse iyi günler dilerim
ee 13 yaşında millet neler yapıyor seninki üşengeçlikLAN 13 YAŞINDAYIM NE ÇALIŞMASINDAN BAHSEDİYORSUN İLLAHA YAŞIMIMI SÖYLELEYİM ÇILDIRTTINIZ BENİ YA
HEM LGSYE ÇALIŞIP HEM İŞTEMİ ÇALIŞAYIM EĞER İYİ BİYER TUTTURSAM AILE BIREYLERIM ALICAK IŞTE MADDI DURUMUMUZ IYI DEĞIL ONLARDAN NEDEN PS 5 ISTEYEYIMee 13 yaşında millet neler yapıyor seninki üşengeçlik
13 YAŞINDA MILLET NE YAPIYOR G@TUNU KAŞIYOR 13 YAŞINDA NE YAPILMALIee 13 yaşında millet neler yapıyor seninki üşengeçlik