Neler Yeni

2024 de ps 3 alınır mı?

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox
Komiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş. :D
seni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 tl bayılamam
hem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorum
sizde zaten baksaydınız bunun yardım olmadığını işimi zorlaştırdığını anlarsınız ben one ı asla tercih etmem eğer gamepass almak isteseydim one s tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorum
maalesef bende sizin gibi insanları anlamıyorum üstteki konuları okumadan mesaj yazmak sizi acınası duruma getiriyor

Son düzenleme:

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
seni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 TL bayılamam

sizde zaten baksaydınız bunun yardım olmadığını işimi zorlaştırdığını anlarsınız ben one ı asla tercih etmem eğer gamepass almak isteseydim one s tercih ederdim

maalesef bende sizin gibi insanları anlamıyorum üstteki konuları okumadan mesaj yazmak sizi acınası duruma getiriyor
Bilmeden konuşma. One ve One S arasında performans olarak hiçbir fark yok.

Çok garipsin. Daha 9 gün önce Game Pass alacağım demişsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/2024-yilinda-ikinci-el-xbox-one-s-alinir-mi.783233/

Bor4

80+ Bronze
seni anlamıyorum dostum çok komik bir haldesin kaç kere belirtmeliyim ekstra 120 TL bayılamam

bana garip diyorsun 1 yıl sonra alınır mı? diye konu açıyorsun bi bak 1 yıla sen hayattamı olacaksın ben series s al çalışıp dedim 13 yıllık konsol olacak sen aldığında acınası filanda terbiyeli ol ben senin okuldaki arkadaşın değilim anan baban değilim senin o laflarını yutmam

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox

Çok garipsin. Daha 9 gün önce Game Pass alacağım demişsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/2024-yilinda-ikinci-el-xbox-one-s-alinir-mi.783233/
dostum 9 gün önceyle şimdi aynı fikirde değilim saf mısın

bana garip diyorsun 1 yıl sonra alınır mı? diye konu açıyorsun bi bak 1 yıla sen hayattamı olacaksın ben series s al çalışıp dedim 13 yıllık konsol olacak sen aldığında acınası filanda terbiyeli ol ben senin okuldaki arkadaşın değilim anan baban değilim senin o laflarını yutmam
çalışmak istesem ps 3 e mi kalırım babanda katsın demiştin hem babamın olup olmadığını bilemessin

zaten eskiden 80 tl olan sürümde fifa 23 falan oynamak istiyordum ea playde gerekliymiş

one s hani bir üst modeli o yüzden onu dedim herşeyi bu kadar abartmanıza gerek yok 1 yıl sonra hayatta olacak mıymış falan filan ben şimdiden soruyorumki eğer gelecekte alabiliyim ve zaten ekstra bütçem olsa 13 yıllık konsola bakmazdım lütfen kelimelerinizi birazcık seçerek kullanın herkesin maddi durumu aynı olmayabilir bunuda düşünün ha eğer hala xbox un daha iyi olduğunu düşünüyorsanız doğrudur fakat ben ekstra 120 tl gibi uçuk bir ücret ödeyemem bunu mesajlarımda belirttim zaten neyse iyi günler dilerim

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Bor4

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
dostum 9 gün önceyle şimdi aynı fikirde değilim saf mısın

çalışmak istesem ps 3 e mi kalırım babanda katsın demiştin hem babamın olup olmadığını bilemessin

zaten eskiden 80 TL olan sürümde fifa 23 falan oynamak istiyordum ea playde gerekliymiş

one s hani bir üst modeli o yüzden onu dedim herşeyi bu kadar abartmanıza gerek yok 1 yıl sonra hayatta olacak mıymış falan filan ben şimdiden soruyorumki eğer gelecekte alabiliyim ve zaten ekstra bütçem olsa 13 yıllık konsola bakmazdım lütfen kelimelerinizi birazcık seçerek kullanın herkesin maddi durumu aynı olmayabilir bunuda düşünün ha eğer hala xbox un daha iyi olduğunu düşünüyorsanız doğrudur fakat ben ekstra 120 TL gibi uçuk bir ücret ödeyemem bunu mesajlarımda belirttim zaten neyse iyi günler dilerim
Ben senin 9 gün önceki fikrinin değiştiğini nasıl anlayabilirim?

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox

Bor4

80+ Bronze
millet 5 pro alsın sen çalışmaya üşen diye 3 al hadi

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox
millet 5 pro alsın sen çalışmaya üşen diye 3 al hadi
LAN 13 YAŞINDAYIM NE ÇALIŞMASINDAN BAHSEDİYORSUN İLLAHA YAŞIMIMI SÖYLELEYİM ÇILDIRTTINIZ BENİ YA

• Hahaha

Bor4

80+ Bronze
LAN 13 YAŞINDAYIM NE ÇALIŞMASINDAN BAHSEDİYORSUN İLLAHA YAŞIMIMI SÖYLELEYİM ÇILDIRTTINIZ BENİ YA
ee 13 yaşında millet neler yapıyor seninki üşengeçlik

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox
HEM LGSYE ÇALIŞIP HEM İŞTEMİ ÇALIŞAYIM EĞER İYİ BİYER TUTTURSAM AILE BIREYLERIM ALICAK IŞTE MADDI DURUMUMUZ IYI DEĞIL ONLARDAN NEDEN PS 5 ISTEYEYIM

13 YAŞINDA MILLET NE YAPIYOR G@TUNU KAŞIYOR 13 YAŞINDA NE YAPILMALI

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740