silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kesin artar da 8K fazla abartı bence.neyse inşAllah artmazda alırım
Kesin artar da 8K fazla abartı bence.neyse inşAllah artmazda alırım
hocam uncharted 3 e kadar var örnek olarak. Ama Ben Kesin Şekilde XBOX ONE Alın Derim GAMEPASS Mevcut OIdugundan Kırma VS Uğraşmassınızoyunların türkçe olması pek mühim değil fakat önemli oyunlar yokmu
diyecek söz bulamadım behocam uncharted 3 e kadar var örnek olarak. Ama Ben Kesin Şekilde XBOX ONE Alın Derim GAMEPASS Mevcut OIdugundan Kırma VS Uğraşmassınız
gamepass için ekstra 120 tl bayılamam maalesefhocam uncharted 3 e kadar var örnek olarak. Ama Ben Kesin Şekilde XBOX ONE Alın Derim GAMEPASS Mevcut OIdugundan Kırma VS Uğraşmassınız
internetiniz iyi mi? ? kaç mbps hocamdiyecek söz bulamadım be
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepass için ekstra 120 TL bayılamam maalesef
Güzel Bir Magaza Bulursanız Rahat Rahat Oynarsınız.hocam şuan speedtest te ölçtüm iki kişi kullanırken böyle
merhaba lütfen kötü bir söz duymadan bu konudan gidin maalesef sizle bir tık kavgalıyım zaten illaki diyecekseniz üstteki mesajıma bakabilirsiniz gamepass e ayda 120 tl bayılamam maalesefO fiyata Xbox One almak çok daha mantıklı.
seneye olunca bakarız onun dışında para biriktir 2.el series s al tatil bitene kadar çalışssan azda baban filan destek atsa yada okulda harçlık biriktirsen ne seneyi beklersin ne eski cihaz alırsınseneye bir ps 3 düşünüyorum pc yok ve telefonum kötü zaten ikinci el almak istiyorum ve jailbreaklı şuan 3 k falan ama seneye 8 k falan olur diolar yinede alınır mı? oyun oynamak istiyorumda olmassa alternatif olarak xbox 360 elite kasa düşünüyorum
Komiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş.merhaba lütfen kötü bir söz duymadan bu konudan gidin maalesef sizle bir tık kavgalıyım zaten illaki diyecekseniz üstteki mesajıma bakabilirsiniz gamepass e ayda 120 TL bayılamam maalesef
hem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorumKomiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş.