2024 de ps 3 alınır mı?

hayır mağaza sorun düzgün türkçe oyun oynayayım bütün oyunlar olsun diyorsan paralı magazalar var onları almak gerek
oyunların türkçe olması pek mühim değil fakat önemli oyunlar yokmu

oyunların türkçe olması pek mühim değil fakat önemli oyunlar yokmu
hocam uncharted 3 e kadar var örnek olarak. Ama Ben Kesin Şekilde XBOX ONE Alın Derim GAMEPASS Mevcut OIdugundan Kırma VS Uğraşmassınız

hocam uncharted 3 e kadar var örnek olarak. Ama Ben Kesin Şekilde XBOX ONE Alın Derim GAMEPASS Mevcut OIdugundan Kırma VS Uğraşmassınız
diyecek söz bulamadım be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepass için ekstra 120 tl bayılamam maalesef

diyecek söz bulamadım be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepass için ekstra 120 TL bayılamam maalesef
internetiniz iyi mi? ? kaç mbps hocam

Ekler

• resim_2023-08-07_014142249.png
    resim_2023-08-07_014142249.png
    55.1 KB · Hit: 71
O fiyata Xbox One almak çok daha mantıklı.
merhaba lütfen kötü bir söz duymadan bu konudan gidin maalesef sizle bir tık kavgalıyım zaten illaki diyecekseniz üstteki mesajıma bakabilirsiniz gamepass e ayda 120 tl bayılamam maalesef

seneye bir ps 3 düşünüyorum pc yok ve telefonum kötü zaten ikinci el almak istiyorum ve jailbreaklı şuan 3 k falan ama seneye 8 k falan olur diolar yinede alınır mı? oyun oynamak istiyorumda olmassa alternatif olarak xbox 360 elite kasa düşünüyorum
seneye olunca bakarız onun dışında para biriktir 2.el series s al tatil bitene kadar çalışssan azda baban filan destek atsa yada okulda harçlık biriktirsen ne seneyi beklersin ne eski cihaz alırsın

merhaba lütfen kötü bir söz duymadan bu konudan gidin maalesef sizle bir tık kavgalıyım zaten illaki diyecekseniz üstteki mesajıma bakabilirsiniz gamepass e ayda 120 TL bayılamam maalesef
Komiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Komiksin. Sana 2006 yılında çıkmış, 2 nesil önceki ve çok eski bir cihaz yerine hala 2-3 yıl ömrü kalmış ve yeni oyunları oynatabilecek bir konsol önerdiğim için mi sinirlisin? Bir de kötü söz söyleyecekmiş. :D
hem yardım et hem iyilik yap hemde konu sahibi zeytinyağı gibi üste çıkıp sana laf söylesn cidden şöyle insanları anlamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,210
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri