karyus bilgisayar mod arttaydı evetG
GPU World veya ModArt Alım satım grubunda var
3700 e süleyman abim 6600 xt verdi el sallayıp geçiyor 3060 ı imkansız değil araştırmak gerekli.yani şaşırdım ok ama 3060 biraz zor bulunur yazdım 3060ti 0 fiyatı 10k pek mantıklı gelmedi yani
hocam 8k para verdim ekran kartına ***** gibi hissediyom şu an valla sırf bu yüzden forum bırakılır hani direkt net sebepkaryus bilgisayar mod arttaydı evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
3700 e süleyman abim 6600 xt verdi el sallayıp geçiyor 3060 ı imkansız değil araştırmak gerekli.
Hocam ama bu kartlara bir şey olunca kime gideceğiz?
5-6 mesaj önce fark ettim onu dlfeoaıdbıa arkadışımda 3060 ti aldı söyleyince üzülüyor çocukhocam 8k para verdim ekran kartına ***** gibi hissediyom şu an valla sırf bu yüzden forum bırakılır hani direkt net sebep
nasıl yani ?Hocam ama bu kartlara olunca kime gideceğiz?
Yurt dışı kartlar ondan soruyorum.5-6 mesaj önce fark ettim onu dlfeoaıdbıa arkadışımda 3060 ti aldı söyleyince üzülüyor çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani ?
Hocam ama bu kartlara olunca kime gideceğiz?
Risk diyorsun yani.Amazon ile iletişime geçip yollanıyor mu bilmiyorum faturanın turkiyede çok geçerliliği olmuyor. O yüzden faturasız fiyatına satıyorlar
Riskten ziyade kaç yıl kullanıldığını kesin olarak bildiğin kutulu yeni sayılabilecek bir kartı 2. El piyasasının bile altında alıyorsunRisk diyorsun yani.