Neler Yeni

2080 süper değerli nasıl olmalı ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,337
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O Memory Clock değerini öyle arttırmak nedir? Samsung bellekler kaliteliler lakin 1100 biraz fazla. Belleği resmen GDDR6XX yapmış oluyorsunuz. Sana tavsiyem Core Clock değerini ellememen ve karta ekstra bir power limit vermemen. Zaten çok bir şey artmıyor. Kilit nokta Memory. 50 50 arttır Furmark ile test et her 50 arttırışında. Testte sorun olmaya başlıyınca veya pc kapanınca en son hata vermeyen yerde durun. Ben RX 590 kullanıyorum Micron bellekler anca +57 MHz dayandılar. 58' de kapanıyor kereta. Samsung çok daha fazla gidicektir.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
O Memory Clock değerini öyle arttırmak nedir? Samsung bellekler kaliteliler lakin 1100 biraz fazla. Belleği resmen GDDR6XX yapmış oluyorsunuz. Sana tavsiyem Core Clock değerini ellememen ve karta ekstra bir power limit vermemen. Zaten çok bir şey artmıyor. Kilit nokta Memory. 50 50 arttır Furmark ile test et her 50 arttırışında. Testte sorun olmaya başlıyınca veya pc kapanınca en son hata vermeyen yerde durun. Ben RX 590 kullanıyorum Micron bellekler anca +57 MHz dayandılar. 58' de kapanıyor kereta. Samsung çok daha fazla gidicektir.
Hocam ben bir ayar yapmadim o arkadasin dediginemi diyorsunuz banami anlamadim ben sadece power sona cektim gpu clok 50 yazdim diger ayarlara ellemedim diger arkadas direk sifirla dedi gpuyu yakacaksin dedi ben o arkadasin verdigi ayari yapmadim denemedim kisaca

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,337
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam ben bir ayar yapmadim o arkadasin dediginemi diyorsunuz banami anlamaksm ben sadece power sona cektim gpu clok 50 yazdim diger ayarlara ellemedim diger arkadas direk sifirla dedi gpuyu yakacaksin dedi ben o arkadasin verdigi ayari yapmadim denemedim kisaca
Size diyorum. Power limite falan dokunmayın gerek yok. 50 50 Memory Clock verin sadece. Her 50 verişinizde bir programla veya oyunla 30 dakika test et. Tıkandığı çöktüğü yerde dur bir şey olmaz sisteme. 1100 verme ama. :D

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Size diyorum. Power limite falan dokunmayın gerek yok. 50 50 Memory Clock verin sadece. Her 50 verişinizde bir programla veya oyunla 30 dakika test et. Tıkandığı çöktüğü yerde dur bir şey olmaz sisteme. 1100 verme ama. :D
söyle yaptım test edecem böyle uygunmu ? atma filan cökme yapmazsa 50 dahamı artırayım

Ekler

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    753.1 KB · Hit: 82

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,337
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
söyle yaptım test edecem böyle uygunmu ? atma filan cökme yapmazsa 50 dahamı artırayım
Bunu uygula 30 dk oyun gir. Sorunsuz olursa 50 daha ver. Bunu nereye kadar gidiyorsa tekrarla. Sorun vermeye başladığı yerde dur yeterli demektir.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Bunu uygula 30 dk oyun gir. Sorunsuz olursa 50 daha ver. Bunu nereye kadar gidiyorsa tekrarla. Sorun vermeye başladığı yerde dur yeterli demektir.
50 ikisi icin vercem demi hocam memory ve gpu ya

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,337
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
50 ikisi icin vercem demi hocam memory ve gpu ya
İlk memory ver. Memory hata verince en son stabil olan değere çek. Daha sonra aynısını Core Clock için yaparsın. Tek tek gitmek her zaman iyidir.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
İlk memory ver. Memory hata verince en son stabil olan değere çek. Daha sonra aynısını Core Clock için yaparsın. Tek tek gitmek her zaman iyidir.
Tm hocam birsey sorcam merak ettigim konu power limit 100 da secilmis kendisi sifirladimda az once ustune yazdigimiz frekanslara woltaj power filan yazmadik 100 ustune baska beslenebilirmi kart ? Sadece frekans yaziyoruz stabil olana kadar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,337
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tm hocam birsey sorcam merak ettigim konu power limit 100 da secilmis kendisi sifirladimda az once ustune yazdigimiz frekanslara woltaj power filan yazmadik 100 ustune baska beslenebilirmi kart ? Sadece frekans yaziyoruz stabil olana kadar
Memory Clock arttırırken Power limit veya voltaj vermene gerek yok eğer Extreme bir şeyler istemiyorsan. Sadece değeri arttır arttıradığın yerde bırak.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Memory Clock arttırırken Power limit veya voltaj vermene gerek yok eğer Extreme bir şeyler istemiyorsan. Sadece değeri arttır arttıradığın yerde bırak.
O degere ozaman kart kendisi woltaj yada power gibi ince ayarlari alir besler yani

Top Bottom