feritmusaoz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 720
- İsim
- Musa ÖZ
Merhabalar, normalde yazın bütçe artırıp daha üst segment bir telefon alacaktım fakat şu anki telefonum aşırı sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden bütçem 20k civarında ama çok iyi öneriniz olursa 23 24 e zorlarım. Oyun hiç oynamıyorum, batarya, ekran ve kamera ana önceliklerim. Honor 200 bu özellikleri karşılıyor fakat hem işlemcisi güçsüz yani 2 3 sene sonra hemen kasmaya başlayabilir hem güncelleme sayısı az hem de toza suya dayanıklılığı yok ve bu benim için çok büyük bir eksi. Poco x6 pro düşünüyorum fakat xioami nin yazılım hataları gerçekten gına getirmeye başladı ve abim de x6 pro kullanıyor. O çok oyun oynayan birisi o yüzden tercih etti fakat oyun dışında da çok ısınıyor ve kamera performansı kötü. Açıkçası samsung watch 6 kullandığımdan ve yakın zamanda samsung tablet alacağımdan telefonu da samsung almak istiyordum fakat bu fiyatlarda s22, s23 fe tarzı cihazlar ve özellik bakımından çok çıplak duruyorlar diğer iki telefonun yanında. 8 GB ramlari ve genellikle 128 gb hafızaları var ve 256 gb ile aralarında çok fiyat farkı var. Aynı zamanda ekran ve batarya değerleri, adaptöre ekstra 1k verecek olmam da moralimi bozuyor. Kısacası gönlüm samsung dan yana fakat diğer cihazların yanında hiç fiyat performans değil ve nicel özellikleri daha düşük. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelleme: s23 fe veya s24 fe ye çok yakınlaştım muhtemelen altın bozup alacağımMerhabalar, normalde yazın bütçe artırıp daha üst segment bir telefon alacaktım fakat şu anki telefonum aşırı sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden bütçem 20k civarında ama çok iyi öneriniz olursa 23 24 e zorlarım. Oyun hiç oynamıyorum, batarya, ekran ve kamera ana önceliklerim. Honor 200 bu özellikleri karşılıyor fakat hem işlemcisi güçsüz yani 2 3 sene sonra hemen kasmaya başlayabilir hem güncelleme sayısı az hem de toza suya dayanıklılığı yok ve bu benim için çok büyük bir eksi. Poco x6 pro düşünüyorum fakat xioami nin yazılım hataları gerçekten gına getirmeye başladı ve abim de x6 pro kullanıyor. O çok oyun oynayan birisi o yüzden tercih etti fakat oyun dışında da çok ısınıyor ve kamera performansı kötü. Açıkçası samsung watch 6 kullandığımdan ve yakın zamanda samsung tablet alacağımdan telefonu da samsung almak istiyordum fakat bu fiyatlarda s22, s23 fe tarzı cihazlar ve özellik bakımından çok çıplak duruyorlar diğer iki telefonun yanında. 8 GB ramlari ve genellikle 128 gb hafızaları var ve 256 gb ile aralarında çok fiyat farkı var. Aynı zamanda ekran ve batarya değerleri, adaptöre ekstra 1k verecek olmam da moralimi bozuyor. Kısacası gönlüm samsung dan yana fakat diğer cihazların yanında hiç fiyat performans değil ve nicel özellikleri daha düşük. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
Son düzenleme: