Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı tekrar stokta

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Beyler kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim. https://wetransfer.com/downloads/81...etwork=link&t_s=download_link&t_ts=1731496086
Yazdığın için teşekkürler. Mikrofonu bence kötü falan değil gayet net ve temiz bir şekilde duyuluyor, ses tonunu vs de değiştirmemiş duruyor. Razerda da kaliteli kulaklıklar kullandım ortalama bir mikrofon kalitesi vardı. Berbat diyen arkadaşı çözemedim başka bir sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Bu kulaklığı da gördüğüm gibi aldım 2 tane pişman olacağımı düşünmüyorum açıkçası f/p olarak 10/10 zaten

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
Sayfayı yenile hocam devamlı stok düştü az evel aldılar sanırım
ümidim yok ama bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha fazla deneyemicem 2.2ye alan olurs bi tanede bana çeksin .D

Son düzenleme:

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Jiyu
Cloud 2 Core Wireless Valorant ses ayarları nasıl olmalı arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz?
rakibimin ve takım arkadaşlarımın seslerini , ortamdaki sesleri iyi ayırt etmek ve ses kasabilmek istiyorum.
Diğerleri hep rakibin yerini çok iyi tespit edebiliyor , ben de ses kasabilmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Cloud 2 Core Wireless Valorant ses ayarları nasıl olmalı arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz?
rakibimin ve takım arkadaşlarımın seslerini , ortamdaki sesleri iyi ayırt etmek ve ses kasabilmek istiyorum.
Diğerleri hep rakibin yerini çok iyi tespit edebiliyor , ben de ses kasabilmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Steelseries sonar uygulamasını indirin orada valorant'ın ve birçok oyunun hazır eq ayarı var onu kullanın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Jiyu
Steelseries sonar uygulamasını indirin orada valorant'ın ve birçok oyunun hazır eq ayarı var onu kullanın.
Ben hyper x ngenuity programını indirdim oradan dts x açtım ve gaming seçeceğini seçtim yeterli olur mu ?
bahsettiğiniz program bu kulaklık için de oluyor mu ve valoranttaki ayarları nasıl yapmalıyım ?

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Ben hyper x ngenuity programını indirdim oradan dts x açtım ve gaming seçeceğini seçtim yeterli olur mu ?
bahsettiğiniz program bu kulaklık için de oluyor mu ve valoranttaki ayarları nasıl yapmalıyım ?
Hocam ngenuity çok kötü bir yazılım. Eq ayarları bende çalışmıyor bile. Steelseries sonar uygulamasını her kulaklıkla kullanabilirsiniz. Ben kullanmasam zaten kullanın demem. Valorant-pubg-cs2-lol-cod gibi bir sürü oyunun hazır eq ayarı uygulamanın içinde var. Siz sadece oynamak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz bu kadar basit. Ngenuity programında dts x seçeneğini kapatın eq ayarını da kapalı da tutun sadece pil göstergesine bakmak için kullanın kullanmak istiyorsanız ben bu sebeple indirdim. Mikrofon ayarlarını da sonar üzerinden yapabilirsiniz kendi zevkinize göre. Hazır profiller var flat-balanced vs.

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Jiyu
Hocam ngenuity çok kötü bir yazılım. Eq ayarları bende çalışmıyor bile. Steelseries sonar uygulamasını her kulaklıkla kullanabilirsiniz. Ben kullanmasam zaten kullanın demem. Valorant-pubg-cs2-lol-cod gibi bir sürü oyunun hazır eq ayarı uygulamanın içinde var. Siz sadece oynamak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz bu kadar basit. Ngenuity programında dts x seçeneğini kapatın eq ayarını da kapalı da tutun sadece pil göstergesine bakmak için kullanın kullanmak istiyorsanız ben bu sebeple indirdim. Mikrofon ayarlarını da sonar üzerinden yapabilirsiniz kendi zevkinize göre. Hazır profiller var flat-balanced
dediğiniz uygulamayı indirdim oyundaki sesler falan daha kısık kötü gelmeye başladı kapattım , ngunity kötü diyorsanız onu da silerim.
Tek istediğim valorant vb. oyunlar oynarken rakibimin ve takım arkadaşlarımın vs yerini karıştırmadan tespit edebilmek.
Ses geliyor ama sağdan mı soldan mı yukarıdan mı anlayamıyorum.
2 km öteden giderken bile yerimi anlıyor diğerleri ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Erkan
dediğiniz uygulamayı indirdim oyundaki sesler falan daha kısık kötü gelmeye başladı kapattım , ngunity kötü diyorsanız onu da silerim.
Tek istediğim valorant vb. oyunlar oynarken rakibimin ve takım arkadaşlarımın vs yerini karıştırmadan tespit edebilmek.
Ses geliyor ama sağdan mı soldan mı yukarıdan mı anlayamıyorum.
2 km öteden giderken bile yerimi anlıyor diğerleri ya
mikrofon nasıl iş görürümü

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Jiyu
mikrofon nasıl iş görürümü
laptopda olduğum için mic kullanmadım hiç , kulaklığın normal hali bence iyi fakat steelseries sonar vb. uygulamalar indirdim istediğim ayarları ya yapamadım ya da fakrlı bir şey var ses kısık geliyor ya. İçerik de bulamadım :( ekolayzyır falan işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Erkan
laptopda olduğum için mic kullanmadım hiç , kulaklığın normal hali bence iyi fakat steelseries sonar vb. uygulamalar indirdim istediğim ayarları ya yapamadım ya da fakrlı bir şey var ses kısık geliyor ya. İçerik de bulamadım :( ekolayzyır falan işte
videoları var oradan bakabilirsin

• Beğen
Top Bottom