CloverSitaN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- Berker Mısırlıoğlu
Yazdığın için teşekkürler. Mikrofonu bence kötü falan değil gayet net ve temiz bir şekilde duyuluyor, ses tonunu vs de değiştirmemiş duruyor. Razerda da kaliteli kulaklıklar kullandım ortalama bir mikrofon kalitesi vardı. Berbat diyen arkadaşı çözemedim başka bir sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Bu kulaklığı da gördüğüm gibi aldım 2 tane pişman olacağımı düşünmüyorum açıkçası f/p olarak 10/10 zatenBeyler kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim. https://wetransfer.com/downloads/81...etwork=link&t_s=download_link&t_ts=1731496086